BT R53 ile 8.000 km suren seviyeli iliskimizin ardindan kendilerini ankaraya ugurlamistim. Bunun sonrasinda en uzun minisiz zamanimi gecirdim (nerdeyse 1 hafta ) sonrasinda uzun suredir takipte oldugum, ve bir onceki roadsterimi cok zamansiz sattigim icin icimde kalan yeni roadsterima kavustum otomatik olmasi disinda bir problemi yok, tentesinin elektrikli olmasi kullanislilik ve agarlik acisindan dezavantaj, ama hk koltuk isitma ekran gibi arabayi eglenceli kilacak bir suru ozelligi mevcut.. uzun lafin kisasi, ilk gorselleriyle 2014 model R59 john cooper works'umuz
Bu da almadan onceki ilk selfiemiz
Tahmin edin arabanin satisini alir almaz ilk yaptigim hareket ne oldu?
A) seritleri sokmek
B) A
C) A
D) Hepsi
dogru yanit, A sikki hahahaha
Devaminda, bu sefer kaplamayacagim dedigim far cercevelerini anlik bir gazla yine kaplattim. Begenmezsem sokerim dedim ama hosuma gitti, sadece bunu yapinca kirmizi aynalar biraz siritti. Hatta araba resmen ym'nin aynisi oldu
Simdilik planim coilover ve gp2 difuzor. Devamina bakacagiz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu da almadan onceki ilk selfiemiz
Tahmin edin arabanin satisini alir almaz ilk yaptigim hareket ne oldu?
A) seritleri sokmek
B) A
C) A
D) Hepsi
dogru yanit, A sikki hahahaha
Devaminda, bu sefer kaplamayacagim dedigim far cercevelerini anlik bir gazla yine kaplattim. Begenmezsem sokerim dedim ama hosuma gitti, sadece bunu yapinca kirmizi aynalar biraz siritti. Hatta araba resmen ym'nin aynisi oldu
Simdilik planim coilover ve gp2 difuzor. Devamina bakacagiz
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap