Aslı N.Emin tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
İşte karşınızda Arı Mayam
Çöküş
X
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaaaa tam anlamiyla ilk goz agrim benim diyebilirim.. Turkiye'deki tek volcanic orange Specler konusunda guvendigin icin ve bekleme surecinde gosterdigin sabir icin cook tesekkur ederim ama zorla teslimat yapmakta ayri bir duyguymus ahahahah
Neyse uzatmayayim Kubiciimm masallahi var.. Kazasiz belasiz surusler olsuunn [emoji219][emoji219][emoji219][emoji219]
Bir kac resim ben de paylasayim heheheh
Olay yaratan ilk temasimiz
MINI Arac teslimat alaninda Kubi'yi beklerken
Dun gece bagaji ayakla acma sirasina girenler de goruntulendi
Sent from my iPhone using Tapatalk
NEA 42EMN92
Yorum Yap
-
Aslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı göster1.6 cooper countryman kullanıcısı olarak hep s almayı planladım ben ama clubman performans beklentimi karşıladı countryman e göre çok daha aktif bir araç. Tabi beklentiler değişebilir ama bir test edin derim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSahibine saygi duydum Baska markada sanirim gel bir test et diyen bulunmaz :")
NEA 42EMN92
Yorum Yap
-
Aslı N.Emin tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen test etmeyi istemedim bile trafikte denk geldik adam senin araban daha şık geldi bana dedi. Bende bana da senin araç daha şık dedim Al kafana göre dolaş gel dedi kendisi binmedi bile sizde gelin dedim tek olmaz dedim adam bişey olmaz dolaş gel dedi Foruma davet ettim hafta sonuna doğru bir cooper daha alacağını söyledi kardeşi için. Adam suan idolüm gibi bişey oldu
NEA 42EMN92
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKubicim konunu kirletiyoruz ama MINI kullanan kotu insan yok sanirim
NEA 42EMN92
Yorum Yap
-
Aslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGüle güle kullan Kubi, süper güzel
Sent from my iPhone using Tapatalk34 NL 2551 "KUBİ"
Yorum Yap
-
Aslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterDarısı başına özge bak valla az yakıo[emoji41] çok da konforlu kullandıkça daha da seviyorum
Yorum Yap
Yorum Yap