Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

İşte karşınızda Arı Mayam

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı N.Emin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Clubman kullanıcısı olarak merakla bekliyordum bende Bugün trafikte denk geldim kırmızı renk araç sahibi test edebilirsin dedi ufak bir tur attım beklentilerimin üzerinde bir araç olmuş kısmet olursa bende ondan bir tane istiyorum ( Yetkili serviste mini olmadığı için sahibinden onaylı test edebildim)

NEA 42EMN92
    Sahibine saygi duydum Baska markada sanirim gel bir test et diyen bulunmaz :")
    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Yaaaa tam anlamiyla ilk goz agrim benim diyebilirim.. Turkiye'deki tek volcanic orange Specler konusunda guvendigin icin ve bekleme surecinde gosterdigin sabir icin cook tesekkur ederim ama zorla teslimat yapmakta ayri bir duyguymus ahahahah

Neyse uzatmayayim Kubiciimm masallahi var.. Kazasiz belasiz surusler olsuunn [emoji219][emoji219][emoji219][emoji219]

Bir kac resim ben de paylasayim heheheh

Olay yaratan ilk temasimiz

MINI Arac teslimat alaninda Kubi'yi beklerken

Dun gece bagaji ayakla acma sirasina girenler de goruntulendi

Sent from my iPhone using Tapatalk
      Clubman S geliyor mu Türkiye'ye ?

NEA 42EMN92

Yorum Yap

1.6 cooper countryman kullanıcısı olarak hep s almayı planladım ben ama clubman performans beklentimi karşıladı countryman e göre çok daha aktif bir araç. Tabi beklentiler değişebilir ama bir test edin derim.

34 NL 2551 "KUBİ"

Yorum Yap

Aslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          1.6 cooper countryman kullanıcısı olarak hep s almayı planladım ben ama clubman performans beklentimi karşıladı countryman e göre çok daha aktif bir araç. Tabi beklentiler değişebilir ama bir test edin derim.

Kullandigin motor ve sanzimani yeni MINI ilk ciktiginda test etmistim gercekten 136 beygir arabada 160 beygir tadi veriyor.

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            Sahibine saygi duydum Baska markada sanirim gel bir test et diyen bulunmaz :")
            Ben test etmeyi istemedim bile trafikte denk geldik adam senin araban daha şık geldi bana dedi. Bende bana da senin araç daha şık dedim Al kafana göre dolaş gel dedi kendisi binmedi bile sizde gelin dedim tek olmaz dedim adam bişey olmaz dolaş gel dedi Foruma davet ettim hafta sonuna doğru bir cooper daha alacağını söyledi kardeşi için. Adam suan idolüm gibi bişey oldu

NEA 42EMN92

Yorum Yap

Aslı N.Emin tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Ben test etmeyi istemedim bile trafikte denk geldik adam senin araban daha şık geldi bana dedi. Bende bana da senin araç daha şık dedim Al kafana göre dolaş gel dedi kendisi binmedi bile sizde gelin dedim tek olmaz dedim adam bişey olmaz dolaş gel dedi Foruma davet ettim hafta sonuna doğru bir cooper daha alacağını söyledi kardeşi için. Adam suan idolüm gibi bişey oldu

NEA 42EMN92
              Kubicim konunu kirletiyoruz ama MINI kullanan kotu insan yok sanirim

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Kubicim konunu kirletiyoruz ama MINI kullanan kotu insan yok sanirim
                Aynen abi kusura bakma kirlettik biraz [emoji23] [emoji6]

NEA 42EMN92

Yorum Yap

Yok canım ne demek evet sanırım ve umarım kötü minici yoktur) benimki de paylaşıma açık arkadaşlar... Gerçekten çok keyifli minnoş biraz daha gürültülü olsa belki daha iyi olabilirdi o kadar)

34 NL 2551 "KUBİ"

Yorum Yap

Güle güle kullan Kubi, süper güzel

Yorum Yap

Aslı ONE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Güle güle kullan Kubi, süper güzel

Darısı başına özge bak valla az yakıo[emoji41] çok da konforlu kullandıkça daha da seviyorum
                      34 NL 2551 "KUBİ"

Yorum Yap

Aslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Darısı başına özge bak valla az yakıo[emoji41] çok da konforlu kullandıkça daha da seviyorum
                        Süpermiş ben de bakıyorum işte bu aralar az kaldı benim de

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                        X