Kubi hayirli olsun tekrar canli gorduk cok ince detaylar var asiri guzel bi arac olmus allah kazadan beladan korusun
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
İşte karşınızda Arı Mayam
Çöküş
X
-
Aslı Arcadia tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok yakışıklı araç kazasız belasız kullanın.34 UJB 72 - R56 RED JCW '09
Yorum Yap
-
Aslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇool mükemmel ya hayırlı uğurlu kazasız belasız mutlukla kullanacağınız bir araba olsun arı maya[emoji2][emoji2]
Ndg koyduğun resimde benim kafam nerede acaba[emoji2]
Sent from my iPhone using Tapatalksigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen kafani ekliyorsun ne de olsa diye sigdirmaya ugrasmamisim kardsim[emoji81][emoji81][emoji81]
Sent from my iPhone using Tapatalk34 V 1271 / 2012 R56 Midnight Black JCW
34 JZ 9538 / 2011 R56 Midnight Black JCW
34 DEN 22 / 2004 R50 Chili Red Cooper
34 NE 0782 / 2014 R58 Spice Orange Coupe S
Yorum Yap
-
Kazasız belasız sürüşler Kubi
Hayırlı olsun, adeta bir Bumblebee1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaaaa tam anlamiyla ilk goz agrim benim diyebilirim.. Turkiye'deki tek volcanic orange Specler konusunda guvendigin icin ve bekleme surecinde gosterdigin sabir icin cook tesekkur ederim ama zorla teslimat yapmakta ayri bir duyguymus ahahahah
Neyse uzatmayayim Kubiciimm masallahi var.. Kazasiz belasiz surusler olsuunn [emoji219][emoji219][emoji219][emoji219]
Bir kac resim ben de paylasayim heheheh
Olay yaratan ilk temasimiz
MINI Arac teslimat alaninda Kubi'yi beklerken
Dun gece bagaji ayakla acma sirasina girenler de goruntulendi
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yorum Yap
-
Çok güzelmiş, güzel günlerde ve kazasız belasız kullanman dileğiyleEn son düzenleyen Erhan; 11-04-16, 16:48.
Yorum Yap
-
Clubman kullanıcısı olarak merakla bekliyordum bende Bugün trafikte denk geldim kırmızı renk araç sahibi test edebilirsin dedi ufak bir tur attım beklentilerimin üzerinde bir araç olmuş kısmet olursa bende ondan bir tane istiyorum ( Yetkili serviste mini olmadığı için sahibinden onaylı test edebildim)
NEA 42EMN92
Yorum Yap
Yorum Yap