Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Clubman kullanıcısı olarak merakla bekliyordum bende Bugün trafikte denk geldim kırmızı renk araç sahibi test edebilirsin dedi ufak bir tur attım beklentilerimin üzerinde bir araç olmuş kısmet olursa bende ondan bir tane istiyorum ( Yetkili serviste mini olmadığı için sahibinden onaylı test edebildim)
NEA 42EMN92
Sahibine saygi duydum Baska markada sanirim gel bir test et diyen bulunmaz :")
Yaaaa tam anlamiyla ilk goz agrim benim diyebilirim.. Turkiye'deki tek volcanic orange Specler konusunda guvendigin icin ve bekleme surecinde gosterdigin sabir icin cook tesekkur ederim ama zorla teslimat yapmakta ayri bir duyguymus ahahahah
1.6 cooper countryman kullanıcısı olarak hep s almayı planladım ben ama clubman performans beklentimi karşıladı countryman e göre çok daha aktif bir araç. Tabi beklentiler değişebilir ama bir test edin derim.
1.6 cooper countryman kullanıcısı olarak hep s almayı planladım ben ama clubman performans beklentimi karşıladı countryman e göre çok daha aktif bir araç. Tabi beklentiler değişebilir ama bir test edin derim.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Kullandigin motor ve sanzimani yeni MINI ilk ciktiginda test etmistim gercekten 136 beygir arabada 160 beygir tadi veriyor.
Sahibine saygi duydum Baska markada sanirim gel bir test et diyen bulunmaz :")
Ben test etmeyi istemedim bile trafikte denk geldik adam senin araban daha şık geldi bana dedi. Bende bana da senin araç daha şık dedim Al kafana göre dolaş gel dedi kendisi binmedi bile sizde gelin dedim tek olmaz dedim adam bişey olmaz dolaş gel dedi Foruma davet ettim hafta sonuna doğru bir cooper daha alacağını söyledi kardeşi için. Adam suan idolüm gibi bişey oldu
Ben test etmeyi istemedim bile trafikte denk geldik adam senin araban daha şık geldi bana dedi. Bende bana da senin araç daha şık dedim Al kafana göre dolaş gel dedi kendisi binmedi bile sizde gelin dedim tek olmaz dedim adam bişey olmaz dolaş gel dedi Foruma davet ettim hafta sonuna doğru bir cooper daha alacağını söyledi kardeşi için. Adam suan idolüm gibi bişey oldu
NEA 42EMN92
Kubicim konunu kirletiyoruz ama MINI kullanan kotu insan yok sanirim
Yok canım ne demek evet sanırım ve umarım kötü minici yoktur) benimki de paylaşıma açık arkadaşlar... Gerçekten çok keyifli minnoş biraz daha gürültülü olsa belki daha iyi olabilirdi o kadar)
Yorum Yap