Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

45 uu 900

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı aliiner tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    mümkünse bir süre görüşmeyelim nihat
    canim benim birşeyler sormak için zaten arayacaksin beni rahat ol sen arayasaya kadar görüşmeyelim bizde geçtik bu yollardan

Yorum Yap

Sen onu bunu geçte dumpvalve sesini beğendin mi? çu çu çu

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Sen onu bunu geçte dumpvalve sesini beğendin mi? çu çu çu
        ses güzel de seninki kadar değil tabiki
        sigpic
        2011 r56 lci Cooper s , jcw v2 body kit , forge dump valve , jcw spark plugs , K&N Air Filter ,m7 Heatshield, Milltek dp+custom ara borular+son susturucu, Eibach pro kit, Alutec Strut Bar, Alta hot side boost tube, Mapped by EcuFast.

Yorum Yap

canim benim birşeyler sormak için zaten arayacaksin beni rahat ol sen arayasaya kadar görüşmeyelim bizde geçtik bu yollardan
          ayıpsın kardeşim telim hep açık sana =)
          sigpic
          2011 r56 lci Cooper s , jcw v2 body kit , forge dump valve , jcw spark plugs , K&N Air Filter ,m7 Heatshield, Milltek dp+custom ara borular+son susturucu, Eibach pro kit, Alutec Strut Bar, Alta hot side boost tube, Mapped by EcuFast.

Yorum Yap

noldu hni sevmiyordun jcw kiti... gözün alişti sevmeye mi başladin
            Valla bunu diceğini tahmin etmiştim Hatta dedim şimdi alsam Nihat derki yazılım yapmam dedin yaptın, dp yapmam dedin yaptın bodykit yapmam dedin onu da yaptın
            Açıkcası ben arkadaşın ilanı koyduğu hafta hiç internete girmemiştim o yüzden göremedim.Nasib...vardır bi hayır...
            sigpic

Yorum Yap

Talha kotu olmus senin icin Gerci sen Ali isi arka planda bitirmese bir uyemiz aliyordu, 1 gun ile kacirdi O'da
              www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                valla bunu diceğini tahmin etmiştim :d hatta dedim şimdi alsam nihat derki yazılım yapmam dedin yaptın, dp yapmam dedin yaptın bodykit yapmam dedin onu da yaptın :d
                açıkcası ben arkadaşın ilanı koyduğu hafta hiç internete girmemiştim o yüzden göremedim.nasib...vardır bi hayır...
                hayirlisi olsun kardeşim sikma canini ali kardeşimizin nasibiymiş...

Yorum Yap

aynen öyle.Arkadaşımız güle güle kullansın.Ben senin body kiti alıcam
                  sigpic

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Talha kotu olmus senin icin Gerci sen Ali isi arka planda bitirmese bir uyemiz aliyordu, 1 gun ile kacirdi O'da
                    oh maşallah amma talibi varmış
                    sigpic

Yorum Yap

çok şanslıymışım bn de yaa walla bn gördüm aradım hemen anlaştık
                      sigpic

Yorum Yap

bu arada egsoz sesi nasıl motor tam ısınmamış hali ile amatör çekim?

sigpic

Yorum Yap

klasık r56 çatara patarası güzel kardeşim sesın ıyı gunlerde kullan hepsını

Yorum Yap

Güzel araç

Yorum Yap

çok güzel maşallah
                              allah'ım kazasız belasız şürüşler nasip etsin

Yorum Yap

Sent from my iPad using Tapatalk HD
                                sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X