Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Sen onu bunu geçte dumpvalve sesini beğendin mi? çu çu çu
ses güzel de seninki kadar değil tabiki
sigpic 2011 r56 lci Cooper s , jcw v2 body kit , forge dump valve , jcw spark plugs , K&N Air Filter ,m7 Heatshield, Milltek dp+custom ara borular+son susturucu, Eibach pro kit, Alutec Strut Bar, Alta hot side boost tube, Mapped by EcuFast.
canim benim birşeyler sormak için zaten arayacaksin beni rahat ol sen arayasaya kadar görüşmeyelim bizde geçtik bu yollardan
ayıpsın kardeşim telim hep açık sana =)
sigpic 2011 r56 lci Cooper s , jcw v2 body kit , forge dump valve , jcw spark plugs , K&N Air Filter ,m7 Heatshield, Milltek dp+custom ara borular+son susturucu, Eibach pro kit, Alutec Strut Bar, Alta hot side boost tube, Mapped by EcuFast.
noldu hni sevmiyordun jcw kiti... gözün alişti sevmeye mi başladin
Valla bunu diceğini tahmin etmiştim Hatta dedim şimdi alsam Nihat derki yazılım yapmam dedin yaptın, dp yapmam dedin yaptın bodykit yapmam dedin onu da yaptın
Açıkcası ben arkadaşın ilanı koyduğu hafta hiç internete girmemiştim o yüzden göremedim.Nasib...vardır bi hayır...
valla bunu diceğini tahmin etmiştim :d hatta dedim şimdi alsam nihat derki yazılım yapmam dedin yaptın, dp yapmam dedin yaptın bodykit yapmam dedin onu da yaptın :d
açıkcası ben arkadaşın ilanı koyduğu hafta hiç internete girmemiştim o yüzden göremedim.nasib...vardır bi hayır...
hayirlisi olsun kardeşim sikma canini ali kardeşimizin nasibiymiş...
çok şanslıymışım bn de yaa walla bn gördüm aradım hemen anlaştık
bu arada egsoz sesi nasıl motor tam ısınmamış hali ile amatör çekim?
Yorum Yap