Aslı aliiner tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
45 uu 900
Çöküş
X
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen onu bunu geçte dumpvalve sesini beğendin mi? çu çu çusigpic
2011 r56 lci Cooper s , jcw v2 body kit , forge dump valve , jcw spark plugs , K&N Air Filter ,m7 Heatshield, Milltek dp+custom ara borular+son susturucu, Eibach pro kit, Alutec Strut Bar, Alta hot side boost tube, Mapped by EcuFast.
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göstercanim benim birşeyler sormak için zaten arayacaksin beni rahat ol sen arayasaya kadar görüşmeyelim bizde geçtik bu yollardansigpic
2011 r56 lci Cooper s , jcw v2 body kit , forge dump valve , jcw spark plugs , K&N Air Filter ,m7 Heatshield, Milltek dp+custom ara borular+son susturucu, Eibach pro kit, Alutec Strut Bar, Alta hot side boost tube, Mapped by EcuFast.
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösternoldu hni sevmiyordun jcw kiti... gözün alişti sevmeye mi başladin
Açıkcası ben arkadaşın ilanı koyduğu hafta hiç internete girmemiştim o yüzden göremedim.Nasib...vardır bi hayır...sigpic
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla bunu diceğini tahmin etmiştim :d hatta dedim şimdi alsam nihat derki yazılım yapmam dedin yaptın, dp yapmam dedin yaptın bodykit yapmam dedin onu da yaptın :d
açıkcası ben arkadaşın ilanı koyduğu hafta hiç internete girmemiştim o yüzden göremedim.nasib...vardır bi hayır...
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha kotu olmus senin icin Gerci sen Ali isi arka planda bitirmese bir uyemiz aliyordu, 1 gun ile kacirdi O'dasigpic
Yorum Yap
-
çok şanslıymışım bn de yaa walla bn gördüm aradım hemen anlaştıksigpic
Yorum Yap
-
turgut_A
Yorum Yap