Aslı ömür tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2014 r58s
Çöküş
X
-
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun hayranı olduğum bi renk almışsın kazasız belasız kullanKeremin ufak tavsiyelere kesinlikle uymanı öneririm
dinlemeye başlıyorum hemen
Bir yorum yaz:
-
[QUOTE=Kekuti;96070]Piyanist kardeşim Ozan
Aracının rengine bayıldım, tüm Ozan'larda bu renk olması müthiş tesadüf
Kardeşim güzel araç, jantları sevabına okut, bodykit tak şerit iptal et, ekol ol
Hayırlı sürüşler..[/QUOTE ]
Çok sağol kanka , abi jantlar o kadar kötü mü ya
Şerit iptali yapıcam biraz kullandıktan sonra ama body kit için zaman lazım bana
Ekol dediğin nedir ki ya oluruz desteğinizle
Bir yorum yaz:
-
Hayırlı olsun, Ağustos'ta bu aracı almaya niyetlenmiştim o ara benim aracı satamayınca kısmet olmamıştı kazasız belasız güle güle kullanın
Bir yorum yaz:
-
Hayırlı olsun hayranı olduğum bi renk almışsın kazasız belasız kullanKeremin ufak tavsiyelere kesinlikle uymanı öneririm
Bir yorum yaz:
-
Piyanist kardeşim Ozan
Aracının rengine bayıldım, tüm Ozan'larda bu renk olması müthiş tesadüf
Kardeşim güzel araç, jantları sevabına okut, bodykit tak şerit iptal et, ekol ol
Hayırlı sürüşler..
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHarika bir arac almissin gule gule kullan Ozancim
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayirli olsun Ozan kazasiz belasiz kullan.
Bir yorum yaz:
-
Aslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkese merhaba, geçen hafta bildiğiniz üzere 2011 Jcw aracımı satmıştım. İlk çıktığı günden beri çok beğendiğim bir aracı almış bulunuyorum😃 Araç 2014 model Mini Cooper S coupe . 8k kmde spice orange renginde kendileri. Ekstra olarak üzerinde orjinal ön kule gergisi, KW coilover, komple jcw egzost ,daylight ve driving light var. Opsiyon olarak da beni mutlu edecek kadar dolu😃 Aracı dün sabah teslim aldım ve dün yaklaşık 250 km yaptım içinden inmek istemiyorum çok farklı bir hissiyatı var😃😃 umarım uğurlu gelir diyelim😃
Bir yorum yaz:
-
Aslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok Teşekkürler Onurum valla ben de çok istiyorum da ne zaman yapabilirim tam kestiremiyorum😃😃 abi jantlar bir güzel farklı geliyor bir abu ne laaan diyorum araftayım 😃
Sent from my iPhone using TapatalkKeyfini çıkart
Bir yorum yaz:
-
Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGp2 sinyal seti ve serit iptali yapilabilir bence 😄 Bide izgara da ki logolari ben pek begenmiyorum ek farda oldugu icin biraz fazla bogmus araci.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Gp2 sinyal seti ve serit iptali yapilabilir bence 😄 Bide izgara da ki logolari ben pek begenmiyorum ek farda oldugu icin biraz fazla bogmus araci.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı YEKEN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayirli olsun hocam, kazasiz belasiz keyifli surusler
Bir yorum yaz:
-
Aslı MeOnYa tarafından gönderilmiş Mesajı gösteroooo Ozanım hayırlı olsunÇok tatlı duruyor valla Arenin elinde son bir Jcw body kit var alabiliyorsan kaçırma çok yakışır valla. Çok beğendim maaşallah.
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: