Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

2014 r58s

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• MiniMiniBirWorks
    yanıtladı
    Masallah lokum gibi arac nazar degmesin

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    masallah cok guzel kazasiz belasiz.. baya da kilometre yapmis senden once

Bir yorum yaz:

• ÖzcanEresin
    yanıtladı
    Hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin ilk defa soylicem bunu ama bencede seritleri iptal ettir cok bozuyo bu modelde seritler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bir yorum yaz:

• malikaltindis
    yanıtladı
    Kazasiz belasiz.. iyi gunlerde kullanin

Bir yorum yaz:

• fuurkan
    yanıtladı
    Hayirli olsun Ozan renk cokguzel cok begendim seritler de yakisio bence masallah diyelim keyifle bin yavas yavas kafandaki degisiklikleri yaparsin ama ilk sirada jantlara bir el at

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Şeritler konusunda kararsızım henüz bakıcaz zamanla olacak şeyler belli zaten 😃 çok teşekkürler kankacım

Bari scoop dan sok ya

https://instagram.com/minicooperaksesuar/

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sizi gidi şerit katilleri, düşmanları sizi Bence şeritleri çok güzel bir bütünlük içerisinde. Kesinlikle sökülmemeli Yapma etme kıyma

Jcw kit gelince sokmek sart olcak ama

Bir yorum yaz:

• dims
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cok cok guzel bir renk, jcw kitle hayal edemiyorum serit iptali disinda hicbisey icin acelesi yok bence gule gule kullan kazasiz belasiz
    Sizi gidi şerit katilleri, düşmanları sizi Bence şeritleri çok güzel bir bütünlük içerisinde. Kesinlikle sökülmemeli Yapma etme kıyma

Bir yorum yaz:

• ozanoztrk
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cok cok guzel bir renk, jcw kitle hayal edemiyorum serit iptali disinda hicbisey icin acelesi yok bence gule gule kullan kazasiz belasiz
    Şeritler konusunda kararsızım henüz bakıcaz zamanla olacak şeyler belli zaten 😃 çok teşekkürler kankacım

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• ozanoztrk
    yanıtladı
    Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ozaaannn çok sevindim ve çok beğendim Drifttayfın yeni üyesi aramıza hoşgelmiş! Renk harika ve şeritleri çok beğendim, bence sökme. Jantlar da kötü değil, güzel gözüküyor. Araç çok çok güzel Maşallah! Yavaş yavaş yaparsın istediklerini tadına doya doya, her seferinde yenilik hissi Kazasız, belasız kullanman dileğiyle; hayırlı uğurlu olsun yeni MINI'n

Drifttayfffa çeşitleniyor😃 valla ben de şimdilik böyle kullanma taraftarıyım ama zamanla neler olur bilemeyizz😎 çok teşekkürlerr

Bir yorum yaz:

• ufuk86
    yanıtladı
    👍👍👍👍👍😊👍👍👍👍

Bir yorum yaz:

• dims
    yanıtladı
    Ozaaannn çok sevindim ve çok beğendim Drifttayfın yeni üyesi aramıza hoşgelmiş! Renk harika ve şeritleri çok beğendim, bence sökme. Jantlar da kötü değil, güzel gözüküyor. Araç çok çok güzel Maşallah! Yavaş yavaş yaparsın istediklerini tadına doya doya, her seferinde yenilik hissi Kazasız, belasız kullanman dileğiyle; hayırlı uğurlu olsun yeni MINI'n

Bir yorum yaz:

• ozanoztrk
    yanıtladı
    Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Hayırlı olsun kazasız belasız. Renk efsane; jantlar konusunda acele etmeyim bence. CMlerde de kullanıyorlar. Bence 4/4lük

Çok teşekkürler 😃 ben de tam anlayamadım biraz daha kullanınca heralde netleşir ama şimdilik duracak 😃

Bir yorum yaz:

• MUSTANG
    yanıtladı
    Hayırlı olsun kazasız belasız. Renk efsane; jantlar konusunda acele etmeyim bence. CMlerde de kullanıyorlar. Bence 4/4lük

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X