Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
2014 r58s
Çöküş
X
-
masallah cok guzelkazasiz belasiz.. baya da kilometre yapmis senden once
Bir yorum yaz:
-
Hayirli olsun kazasiz belasiz kullanin ilk defa soylicem bunu ama bencede seritleri iptal ettir cok bozuyo bu modelde seritler
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Hayirli olsun Ozan renk cokguzel cok begendimseritler de yakisio bence masallah diyelim keyifle bin yavas yavas kafandaki degisiklikleri yaparsin ama ilk sirada jantlara bir el at
Bir yorum yaz:
-
Aslı ozanoztrk tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞeritler konusunda kararsızım henüz bakıcaz zamanla olacak şeyler belli zaten 😃 çok teşekkürler kankacım
https://instagram.com/minicooperaksesuar/
Bir yorum yaz:
-
Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSizi gidi şerit katilleri, düşmanları siziBence şeritleri çok güzel bir bütünlük içerisinde. Kesinlikle sökülmemeli
Yapma etme kıyma
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok cok guzel bir renk, jcw kitle hayal edemiyorumserit iptali disinda hicbisey icin acelesi yok bence
gule gule kullan kazasiz belasiz
Bence şeritleri çok güzel bir bütünlük içerisinde. Kesinlikle sökülmemeli
Yapma etme kıyma
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok cok guzel bir renk, jcw kitle hayal edemiyorumserit iptali disinda hicbisey icin acelesi yok bence
Bir yorum yaz:
-
Cok cok guzel bir renk, jcw kitle hayal edemiyorumserit iptali disinda hicbisey icin acelesi yok bence
Bir yorum yaz:
-
Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzaaannn çok sevindim ve çok beğendimDrifttayfın yeni üyesi aramıza hoşgelmiş! Renk harika ve şeritleri çok beğendim, bence sökme. Jantlar da kötü değil, güzel gözüküyor. Araç çok çok güzel
Maşallah! Yavaş yavaş yaparsın istediklerini tadına doya doya, her seferinde yenilik hissi
Kazasız, belasız kullanman dileğiyle; hayırlı uğurlu olsun yeni MINI'n
Bir yorum yaz:
-
Ozaaannn çok sevindim ve çok beğendimDrifttayfın yeni üyesi aramıza hoşgelmiş! Renk harika ve şeritleri çok beğendim, bence sökme. Jantlar da kötü değil, güzel gözüküyor. Araç çok çok güzel
Maşallah! Yavaş yavaş yaparsın istediklerini tadına doya doya, her seferinde yenilik hissi
Kazasız, belasız kullanman dileğiyle; hayırlı uğurlu olsun yeni MINI'n
Bir yorum yaz:
-
Aslı MUSTANG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHayırlı olsun kazasız belasız. Renk efsane; jantlar konusunda acele etmeyim bence. CMlerde de kullanıyorlar. Bence 4/4lük
Bir yorum yaz:
-
Hayırlı olsun kazasız belasız. Renk efsane; jantlar konusunda acele etmeyim bence. CMlerde de kullanıyorlar. Bence 4/4lük
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: