Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R60 / Absolute Black / 34 PG 1336

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ömür
    yanıtladı
    Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Valla çok güzel olmuş,ellerine sağlık.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
    Teşekkür ederim, sağolun

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    elinize saglik turkiyeye dondugumde muhtemelen cektigim ozlemden oturu ben de minime bu sekilde bir temizlik girisiminde bulunacagim
    Çok teşekkürler ben bir kaç gün kullanmasam dayanamyıp iniyorum bakmaya, uzakta olmak zor

Bir yorum yaz:

• drcapaburro
    yanıtladı
    Valla çok güzel olmuş,ellerine sağlık.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• DOA29
    yanıtladı
    elinize saglik turkiyeye dondugumde muhtemelen cektigim ozlemden oturu ben de minime bu sekilde bir temizlik girisiminde bulunacagim

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Bugün motora ve arabanın içine el atmak istedim.

400 km bile olmadı henüz ama motorun tamamen kirlenmesini beklemektense belli aralıklarla çok kirlenmeden temizleyip korumak bana daha mantıklı ve kolay geliyor

Amway Loc yardımıyla elimin ulaştığı her yeri sildim. Motordaki plastikleri, silecekler ve silecek çevresini 303 Aerospace Protectant ile korumaya aldım

303'ün etkisini göstermek için uygulanan & uygulanmayan kısımlar

Ve sonra iç tarafa geçtim, 0 olsa bile temizlik şart. Sonuçta İstabul trafiğinde arabanın içinde baya bir zaman geçiriyoruz

Kapı içlerine, bagaj kapağının içine ve bagajın kenarlarındaki plastik kısımlara kokusunu çok sevdiğim hem temizleyen hem de biraz koruma sağlayan Sonax Cockpit Reiniger uyguladım. Before / After yapma gereği duymadım ışıktan zor belli olacaktı ama başlamadan önce ve bittikten sonra mikrofiber pedin durumu

Önde film olmadığı için güneşten en çok etkilenecek ön tarafa UV korumalı Gtechniq C6 uyguladım. Etkisini artırmak için 24 saat sonra bir kat daha uygulayacağım

Şarjlı süpürgenin şarjı bitmişti içini ne yapacağım derken bu ufak canavarı buldum, işimi gördü sayılır

Dün kauçuk paspaslarım gelmişti, halı paspasları çıkarıp ufak canavarla tabanı süpürdükten sonra onları da yerleştirdim kışa hazır

Bu da bonus olsun, kirli kirli gezmeye devam 2 hafta daha yıkama yok

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı dims tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sanırım bu benim showroomda beğendiğim araç. Renk, kombinasyon çok güzel. Bana kısmet olmadı Size olmuş. Güzel günlerde, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

Sent from my iPhone using Tapatalk
    Sen araba mı arıyorsun bakayim

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    R60 / Absolute Black / 34 PG 1336

@MBozkurt teşekkür ederim, Mini'nin her rengi güzel öyle demeyin

@Kekuti çok teşekkür ederim, bazen günde 2 kez yıkadğım oluyor ama burada gerçekten pis belli olmamış

@dims teşekkür ederim, Ataşehir'de baktıysanız showroomda aynı kombinasyon bir araç daha vardı ama bu showroom aracı değil

Bir yorum yaz:

• dims
    yanıtladı
    Sanırım bu benim showroomda beğendiğim araç. Renk, kombinasyon çok güzel. Bana kısmet olmadı Size olmuş. Güzel günlerde, kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Pis hali buysa ben bunu almak istiyorum hahahah

Kazasız belasız güle güle kullanın. Çok şık bir araç

Bir yorum yaz:

• MBozkurt
    yanıtladı
    HA Rİ KA .. Benim aracın renginden soğudum sayende

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Aslı tunc.aytunc tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Kazasız belasız günler dilerim...
    Teşekkür ederim, size de

Bir yorum yaz:

• tunc.aytunc
    yanıtladı
    Kazasız belasız günler dilerim...

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Aslı ömür tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Çok teşekkür ederim herkese

@MeOnYa uçlar konusunda çok haklısınız beni de rahatsız ediyor. Henüz 1 hafta oldu, bir süre böyle devam edip hevesimi iyice aldıktan sonra JCW uçlarla değiştirmek istiyorum
    Yavaş yavaş yaparsınız

Bir yorum yaz:

• ömür
    yanıtladı
    Çok teşekkür ederim herkese

@MeOnYa uçlar konusunda çok haklısınız beni de rahatsız ediyor. Henüz 1 hafta oldu, bir süre böyle devam edip hevesimi iyice aldıktan sonra JCW uçlarla değiştirmek istiyorum

Bir yorum yaz:

• MeOnYa
    yanıtladı
    Cok guzel bir maasallah da benden gelsin.Bir tek gözüme çarpan birsey var Egzos uçları cok küçük kalmis onlar değiştirilebilir onun dışında muazzam

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X