Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
'04 R53 Cooper S / Gray
Çöküş
X
-
sigpic
-
Aslı Murat tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet haklısın abi Çok gıcığıma gitti o görüntü başta ama şimdilik idare edicem bi süre. O durumun sebebi susturucuyu tutan kauçuk (exhaust hanger) yılların etkisiyle deforme olmuş biraz, egzoza hafifçe müdahale edince biraz saldı kendini.. yenisi takıldığında kendine gelecek. Dışarıdan bakanlar farketmez diyordum ama patladık demek ki [emoji1310][emoji1]
Yorum Yap
-
Aslı askinbatur tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMslh cok guzel olmus kazasız belasız inslh
Aslı OGZ59 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok guzel bir r53 dokunuslarda tam yerinde olmus,Bu jantlari cok yakistiyorum [emoji3]sigpic
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen eksoz uçlarını sıfırladım tampona çok küçük boşluk kaldı bence o görüntü daha iyi duruyor sıfırlanıncasigpic
Yorum Yap
-
Aslı Murat tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGP'deki mesafeyle birebir uyuşsa yeterli benim için, günün birinde belki bulabilirsem jcw son susturucuları çok istiyorum, difüzörle birlikte süper görünüyorlar arkadan bakıldığında
34 NSC 46 TAPATALK
Yorum Yap
Yorum Yap