Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
DOAYEN'S R56 Midnight Black Cooper S from California
Çok geçmiş olsun doğa taxi derken biraz suv vari bişidi heralde, birkez daha difizörün ne kadar sağlam oldgunu görmüş olduk yerinden kıpırdadamamış mübarek
Sent from my iPhone using Tapatalk
hahaha abi baya suv zaten taksi, ve hicbisey olmadi adamin arabasina senin basina gelen olay gibi bisey oldu. klipslerinden cikti sadece, o yuzden baglamak zorunda kaldim, egzoza deymesin diye
Çok geçmiş olsun doğa taxi derken biraz suv vari bişidi heralde, birkez daha difizörün ne kadar sağlam oldgunu görmüş olduk yerinden kıpırdadamamış mübarek
1 hafta kadar once talihsiz bir olay geldi basima. Isiklarda oylece dururken gozune 'gunes isigi' giren bir taksici arkadan vurdu.
Bagaj kapanmaz hale geldi. Tabi ilk turk usulu ip ile bagladim, ancak sonra servise birakmak zorunda kaldim. Ancak sistemleri cok guzel adamlarin onu gormus oldum. Arabani servise birakir birakmaz arac kiraliyorsunuz, servis bitince geri veriyorsunuz. Ve butun masraflari karsi tarafin kaskosu karsiliyor..
Oyle degil o ya, en gec 1 ayda geliyor plakasi normalde. 6 ayi abartmislar biraz. Bi de plakasi olmasa bile aldigi galerinin logosu olmak zorunda plakanin oldugu yerde o olmazsa da cezasi var
Plaka çok iyi olmuş ama istersen başka bi alternatif var. Şöyle ki;
Steve Jobs'ın SL55 AMG sinde plaka hiç yokmuş, 6 ayda bir araç değiştirip, hiç plaka takmıyormuş
Çünkü Kaliforniya'da 6 aydan önce araçlara plaka verilmiyormuş.
Bir yorum yaz: