Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
DOAYEN'S R56 Midnight Black Cooper S from California
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı bkr tarafından gönderilmiş Mesajı gösterNe güzel araba keşke benim olsaaaa dicem banlanirim diye korkuyorum
Şaka bi yana ilk mini mi 2002 yilinda almistim benim tabirim ile orjinal mini ler bunlar ben CM ve PM den hic memnun degilim şu yeni jcw ların fiyati biraz daha ucuz olsada alip arabamiz var desek güle güle kullan en begendigim mini 👍
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildikeske normal fiyatlara gelseydi f jcwler. Bi de isin kotusu ilk ciktiginda pek hosuma gitmiyodu, simdi bayiliyorum
Bir yorum yaz:
-
Ne güzel araba keşke benim olsaaaa dicem banlanirim diye korkuyorum
Şaka bi yana ilk mini mi 2002 yilinda almistim benim tabirim ile orjinal mini ler bunlar ben CM ve PM den hic memnun degilim şu yeni jcw ların fiyati biraz daha ucuz olsada alip arabamiz var desek güle güle kullan en begendigim mini 👍
SM-G925F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGelişme var, gözlerim yaşarıyor.
Boyacımıyım ulan ben, beni niye arıyorCall Picasso yaz ahuhuashuashuas
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterif you have an obsession about painted parts, don't call me. call kekuti
Boyacımıyım ulan ben, beni niye arıyorCall Picasso yaz ahuhuashuashuas
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göstertesekkurler abi
if you have an obsession about painted parts, don't call me. call kekuti
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı göstertesekkurler abi
if you have an obsession about painted parts, don't call me. call kekuti
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
-
Aslı drcapaburro tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerzamanki gibi gene çok şık duruyor maşallah.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBoya takıntısı olan aramasını ingilizce yazar mısın ?
Bir yorum yaz:
-
Herzamanki gibi gene çok şık duruyor maşallah.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterweellcuummbaaackk doayens
o arada exhaust uclarina bi el atsalarmisen azindan bi tup plastiple boyamalikk
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOA29 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAracim sonunda cikti, birbirimize kavustuk
ama o kucucuk kazanin faturasi su sekilde oldu; arka tampon ve bagaj kapagi degisti, sag sol arka camurluklar boyandi..
Neyse ne, ozlemisim minimi kullanmayi. satarken boya takintisi olan aramasin yazarim ilana hahaha
o arada exhaust uclarina bi el atsalarmisen azindan bi tup plastiple boyamalikk
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: