Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
DOAYEN'S R56 Midnight Black Cooper S from California
Kanka ayn olsa boyle bir sorun yasamazdin
Simdi gelelim arabana 😀😀
Far cercevelerini siyaha kaplatabilirsin
Jantlar gun metal guzel olur
Siyah bi Xenon da fena durmaz 😀😀
Gelirken Amerikan dodikleri sok getir kanka burda lazim olur 😀
Amerikaya geldigimden beri arac alma satma konusunda bir cok problem yasadim. gerek agrizali ciktilar, gerek problem yasattilar.
en sonunda bukadar yeter dedim, ozume dondum, yine Mini aldim Amerikada da 1.6 arabaya mi binilir dediginizi duyar gibiyim bagimlilik yapti yapcak bisey yok
kendisi 3. Mini aracim, 2013 Model Cooper S manuel vites.
16.000 milde, fabrika cikisli jcw bodykitli, jcw r112 jantli, midnight black renginde...
boyasiz
malesef ekransiz, ama zaten gpden dolayi alisigim ekran olmamasina.
daha yeni teslim aldim araci, 2-3 fotografini cekebildim, utuyle cekimlis fotolar icin ozur diliyorum, en kisa zamanda daha guzellerini ekleyecegim
Kardesim hayirli olsun. Kazasiz.belasiz, 1. Geleneksel MCTR CA subesi LA bulusmasinda canlisini da goruruz. Ilk masallah benden gelsin )
Simdi gelelim arabana 😀😀
Sent from my iPhone using Tapatalk
Onur alemsin coilover lazim acil. Basmak lazim, iskender de yok...hahaha, Doga basina dert aldi. Nereden bulacak aynyi?
Simdi gelelim arabana 😀😀
DOAYEN'S R56 Midnight Black Cooper S from California
Amerikaya geldigimden beri arac alma satma konusunda bir cok problem yasadim. gerek agrizali ciktilar, gerek problem yasattilar.
en sonunda bukadar yeter dedim, ozume dondum, yine Mini aldim Amerikada da 1.6 arabaya mi binilir dediginizi duyar gibiyim bagimlilik yapti yapcak bisey yok
kendisi 3. Mini aracim, 2013 Model Cooper S manuel vites.
16.000 milde, fabrika cikisli jcw bodykitli, jcw r112 jantli, midnight black renginde...
boyasiz
malesef ekransiz, ama zaten gpden dolayi alisigim ekran olmamasina.
daha yeni teslim aldim araci, 2-3 fotografini cekebildim, utuyle cekimlis fotolar icin ozur diliyorum, en kisa zamanda daha guzellerini ekleyecegim
Bir yorum yaz: