Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 ERM 17 Hyper Blue JCW
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiCem abi mahaşallah çok güzel yaptın arabanı allah kaza bela vermesin..
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiGeliyorum uzman az kaldı sık dişini
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEyvallah gokhanla konusuyoruz o da cok skildi ama mini cooper abi nazar degme makinasi biryerini halletsen baska bir yeri depreşiyor hicbir zaman tam bitmis olmuyor....
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUzman resimleri görelim...
Bir yorum yaz:
-
Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı gösterolur olur gökhanla konuşuyoruz hep ztn bu ara miniyi iskender abiye kiraya vermişarabasını alsın çıkar ortamlara
Bir yorum yaz:
-
Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaasallah uzman bnde bpasadayim gokhan falan oturalim cay icelim bigun
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildiarabasını alsın çıkar ortamlara
Bir yorum yaz:
-
Maasallah uzman bnde bpasadayim gokhan falan oturalim cay icelim bigun
Bir yorum yaz:
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhahahaharesmi telefondan açtım, haliyle baya küçüktü. ben de sadece gergiyi gördüm ve onu taktın zannettim
şimdi büyük ekranda "içindekini" gördüm
variant 3 mü o
Bir yorum yaz:
-
hahahaharesmi telefondan açtım, haliyle baya küçüktü. ben de sadece gergiyi gördüm ve onu taktın zannettim
şimdi büyük ekranda "içindekini" gördüm
variant 3 mü o
Bir yorum yaz:
-
Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen de aynı güncellemeyi yaptım minime yılbaşı hediyesi olarakzevkini çıkar
onu bnde test edemedim daha
Bir yorum yaz:
-
Ben de aynı güncellemeyi yaptım minime yılbaşı hediyesi olarakzevkini çıkar
Bir yorum yaz:
-
Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen abi cok yakın bir abimde var 106 gti ici tamamen dolu koltuklarına kadar sadece istepneyi söküyo ama en hızlı miniden de cok hızlı ikiside 1.6 motor ama biri asırı besleme biri atmosferik tamam yol tutusuna duruşuna değişmem bende ama tr de cok hızlı 106 lar var bizim zamanında yaptığımız 106 da cip filtre eksoz 13,59 kısa ve kapak vardı ama cok rahat geciyorduk standart minileri daha sonra egzantrik ve extradan bir kaç şey daha yapmıştık hatta o zamanın pistonlu r53 lerinden mer plaka cooperla deniyorduk onunla bile yürüyordu arabamız
He 4-5 defa Aks kesti
1-2 defa sanziman yaptık
Sagını yaparsın solu patlar ama hizlidir 106 lar
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: