Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 ERM 17 Hyper Blue JCW
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdiCem'in hızlı r53 U maşallah
-
valla öle net resim yokk kayhan mini auto önündeyken çekmiştim bitane öylesineAslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterO zaman jcw body günceli isteyelim
görmedim, heralde koymamissin resimleri 
Bir yorum yaz:
-
O zaman jcw body günceli isteyelim
görmedim, heralde koymamissin resimleri
Bir yorum yaz:
-
haha eyv pampaAslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKYH Onlar coilover Uzman yay kulanmaya sevmez

kayhan evet dediğin resimlerde sleeperdı ama jcw body +jcw carbon trims pek bir sleeperlık kalmadı
Bir yorum yaz:
-
KYH Onlar coilover Uzman yay kulanmaya sevmezAslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı gösterçok temiz çok klas. tam sleeper
can yakar
yayların nedir? heralde bu kadar düzgün inmiş ve kamberleri zortlamamış R53 görmedim.
eline sağlık.
Bir yorum yaz:
-
çok temiz çok klas. tam sleeper
can yakar
yayların nedir? heralde bu kadar düzgün inmiş ve kamberleri zortlamamış R53 görmedim.
eline sağlık.
Bir yorum yaz:
-
lan hala binion ztn ne duygulanıonAslı ogedov tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUlan ne araba bulmuşum gözden ırak kapalı garajlardan
Bu arabayı aldığımda jantlarının kolları örümcek ağı kaplıydı
Duygulandım...
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiUlan ne araba bulmuşum gözden ırak kapalı garajlardan
Bu arabayı aldığımda jantlarının kolları örümcek ağı kaplıydı
Duygulandım...
Bir yorum yaz:
-
Kazasiz belasiz cok guzel resimlerin buyuk halleri acilmadi bir turlu ama ufak resim haliyle bile yetti
Bir yorum yaz:
-
olm bende hepsi açılıyor nie ölekiAslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSadece en altaki resim calisiyor guzel gule gule kulan kazasiz belasiz
Bir yorum yaz:
-
Sadece en altaki resim calisiyor guzel gule gule kulan kazasiz belasiz
Bir yorum yaz:
-
yok habibi yalan olduk yineAslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUzman ayarı yaptınızmi?
Bir yorum yaz:

Bir yorum yaz: