Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

34 ERM 17 Hyper Blue JCW

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Valla 2001 de sıfır almıstım 18 ay kullandım luck engine denilen şey basıma gelmisti hatta o dönemdeki herkes de arabamı tanır 120bg lik araba dinamometrede 130 beygir veriyordu ki araba standart haliyle diger standartları boy gecmeye baslayınca ihtiyac hasıl olmustu bakmaya, daha sonra aracımı Ümit Şahin arkadasıma sattım ve 2003 Turkiye Drag Genel klasmanında 3. olmustur cam filan yapmadan. gelelim MINI vs 106 konusuna hayatta MINI yi o salak 106ya degismem dunyanın en kalitesiz arabası 3 defa şanzıman indirmistim, viraja adam gibi girmez arkalar torsyon, freni tutmaz direk abs girer devreye, gidişi konusunda cok iyi gider belki ama dolu bir MINI yi gecmesi için kapı içlerinden koltuklarına sökmek gerekir ki ikisi de 1600 motor ve aralarında en az 250 300 kg var.
    Alen abi cok yakın bir abimde var 106 gti ici tamamen dolu koltuklarına kadar sadece istepneyi söküyo ama en hızlı miniden de cok hızlı ikiside 1.6 motor ama biri asırı besleme biri atmosferik tamam yol tutusuna duruşuna değişmem bende ama tr de cok hızlı 106 lar var bizim zamanında yaptığımız 106 da cip filtre eksoz 13,59 kısa ve kapak vardı ama cok rahat geciyorduk standart minileri daha sonra egzantrik ve extradan bir kaç şey daha yapmıştık hatta o zamanın pistonlu r53 lerinden mer plaka cooperla deniyorduk onunla bile yürüyordu arabamız
    He 4-5 defa Aks kesti
    1-2 defa sanziman yaptık
    Sagını yaparsın solu patlar ama hizlidir 106 lar

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    Aslı KYH tarafından gönderilmiş Mesajı göster

yani araca daha neler yaptıracaksın? bir sonraki modifiye planı nedir?
    valla dışında arka tampona bişiler alcam sadece tampon yada gp trim hala onun kararsızlığındayım ztn dışı bitti

motora bişiler daha yapabilrim methanol kitim var ama takmadım

rmw head rmw race cam yapabilirim belki duruma göre

ztn frenim var yürüyende var bişi kalmadı artık toplamda 3-4 parça yani kalan

Bir yorum yaz:

• KYH
    yanıtladı
    Aslı uzman tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    araç aksiyonu derken ?

yani araca daha neler yaptıracaksın? bir sonraki modifiye planı nedir?

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    offtopic yapmamam gerektiğini hatta hatta 106 ile kıyaslama yapmam gerektiğini biliyordum çok kirlettik Uzmanımın konusunu

bir sonraki araç aksiyonun nedir diyerek topic'e geri dönüş yapalım
    araç aksiyonu derken ?

Bir yorum yaz:

• KYH
    yanıtladı
    offtopic yapmamam gerektiğini hatta hatta 106 ile kıyaslama yapmam gerektiğini biliyordum çok kirlettik Uzmanımın konusunu

bir sonraki araç aksiyonun nedir diyerek topic'e geri dönüş yapalım

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Valla 2001 de sıfır almıstım 18 ay kullandım luck engine denilen şey basıma gelmisti hatta o dönemdeki herkes de arabamı tanır 120bg lik araba dinamometrede 130 beygir veriyordu ki araba standart haliyle diger standartları boy gecmeye baslayınca ihtiyac hasıl olmustu bakmaya, daha sonra aracımı Ümit Şahin arkadasıma sattım ve 2003 Turkiye Drag Genel klasmanında 3. olmustur cam filan yapmadan. gelelim MINI vs 106 konusuna hayatta MINI yi o salak 106ya degismem dunyanın en kalitesiz arabası 3 defa şanzıman indirmistim, viraja adam gibi girmez arkalar torsyon, freni tutmaz direk abs girer devreye, gidişi konusunda cok iyi gider belki ama dolu bir MINI yi gecmesi için kapı içlerinden koltuklarına sökmek gerekir ki ikisi de 1600 motor ve aralarında en az 250 300 kg var.

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    birkaç önceki aracım 106 gti dı.Vay be değerini bilememişim.Meğer ne cevhermiş o

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Yok cip filtre egzozlu gecemez haci bn zamaninda stock mcs yi gecemiodum o setupla
    Aynen bizde defalarca denedik, hatta filtre egzos Vti da gecememisti stock halde.. 200 gibi fark 3 boydu oyle devam etmisti, denediklerim zamaninin bakimli duzgun arabalariydi

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    Aslı 34tb9544 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Su an en hızlı mini hangisiyse onunla deneyecek bi 106 miz var Cem'in dediği gibi küçük hesap çip filtre ve eksozlu bi 106 sadece kasnakli bi miniyi cok rahat geçer diyorum
    Yok cip filtre egzozlu gecemez haci bn zamaninda stock mcs yi gecemiodum o setupla

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Su an en hızlı mini hangisiyse onunla deneyecek bi 106 miz var Cem'in dediği gibi küçük hesap çip filtre ve eksozlu bi 106 sadece kasnakli bi miniyi cok rahat geçer diyorum

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı

cok offtopic yapmak istemiyorum ama uzundur da merak ettiğim bişi:
    sağlıklı bir 106 ne kadar yüklenince 15% kasnaklı bir mini kadar (190-195 HP) gidiyor? R53 zamanımda kasnaksız düz halimle dışardan modifiye olduğu belli olan - ama fos, ama ciddi bilemiyorum - bir kaç 106 yı hiç zorlanmadan geçmiştim 3. vitesin ortasına kadar.
    en azından yeni camler ve throttle body gerekiyordur diye tahmin ediyorum?
    eski 106 cı olarka neler yapılıodu tam hatıralmıorum ama kapağı yaplı güzel camlı bir 106 190 hp bizim arabanın içinden geçer

Bir yorum yaz:

• KYH
    yanıtladı
    uğraşma 106 al o zaman

cok offtopic yapmak istemiyorum ama uzundur da merak ettiğim bişi:
    sağlıklı bir 106 ne kadar yüklenince 15% kasnaklı bir mini kadar (190-195 HP) gidiyor? R53 zamanımda kasnaksız düz halimle dışardan modifiye olduğu belli olan - ama fos, ama ciddi bilemiyorum - bir kaç 106 yı hiç zorlanmadan geçmiştim 3. vitesin ortasına kadar.
    en azından yeni camler ve throttle body gerekiyordur diye tahmin ediyorum?

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    Estafurullah senin gibi bi uzmanın yanında esamemiz bile okunmaz ilk minim bu az bi şey hızlansın yeter sana yetişmek için cok çalısmam lazım
    uğraşma 106 al o zaman

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    sen daha hızlı olurusn kardeşim sanada maşallah
    Estafurullah senin gibi bi uzmanın yanında esamemiz bile okunmaz ilk minim bu az bi şey hızlansın yeter sana yetişmek için cok çalısmam lazım

Bir yorum yaz:

• uzman
    yanıtladı
    Cem'in hızlı r53 U maşallah
    sen daha hızlı olurusn kardeşim sanada maşallah

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X