Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 chr 03 // r56 s'2012
Çöküş
X
-
Misafir cevap verdimaşallah kazasız belasız kullanmanız dileğiyle
-
Sanırım var bugun MINI Munchen facebook sayfasında JCW bir MINI Coupenin içinde gördüm sanırım.
Bir yorum yaz:
-
Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göstermaşallah güzelmiş minik
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiCok merak ettim nasil oldugunu, cok yakisabilir aslinda
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMINI sipariş verirken Alcantara opsyonu mu varmıs
Bir yorum yaz:
-
Aslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaklisin ya ama bn normalde Badge takmayi sevmiyorum Forumun Badge'i ve cok orjinal dusunulmus bise oldugundan hosuma gitti alip taktim brz farkli olsun diyede ortaya koydum ama dediini de bi denicem
Alcantara icinde bi ara resimlerini yuklerim hosuma gitti bnm hatta kosiflere goturduum de mini'yle ilgilenen biri arabanin icine oturdugunda buralari Alcantara almaniz iyi olmus cok yakismis diince bende hic bozuntuya vermedim sonradan yaptirdigimi
Bir yorum yaz:
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösteralcantara kaplatılan yeri merak ettimhayırlısı olsun.
Ancak Badge'i bence alt tarafa takmalısın.. Ortada Mercedes amblemi gibi olmuş
Alcantara icinde bi ara resimlerini yuklerim hosuma gitti bnm hatta kosiflere goturduum de mini'yle ilgilenen biri arabanin icine oturdugunda buralari Alcantara almaniz iyi olmus cok yakismis diince bende hic bozuntuya vermedim sonradan yaptirdigimi
Bir yorum yaz:
-
alcantara kaplatılan yeri merak ettimhayırlısı olsun.
Ancak Badge'i bence alt tarafa takmalısın.. Ortada Mercedes amblemi gibi olmuş
Bir yorum yaz:
-
Merhabalar aracimi siparis vererek almadigimdan hazir olarak aldigimdan, alirken kol dayama yoktu ve bnm icin buyuk bi eksiklik olan kol dayamayi gecen hafta taktirdim bi paylasim dedimBi de torpido ustu, anahtari taktigimiz yer ve driving lights dugmesinin bulundugu yerleri de Alcantara kaplattim ama smdilik onlarin resimleri yok sadece kol dayama resminde biraz torpidonun ustu gozukuyor
Bir yorum yaz:
-
Uzun zamandir giremiyordum foruma cok tesekkurler herkese bide badge'mle fotograf koyim dedim
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiAslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı gösterCok tesekkurler, hangisi seninki cunku bi kac tane gordum garajda bide foruma resim koymadin sanirim yada ben bulamadim
benimki 34 sgn 34 düzgün foto çekemedim daha foruma koymak için yakında çekerim ama şu an ara. garajdada değil serviste
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiGercekten ben de masallah demek istiyorum, cok tatli bir arac olmusgule gule kullan
Bir yorum yaz:
-
Aslı DOGANAR tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAynı garajdayz hep görüyordum meğersem forumdanmışsınaraban çok güzel valla parlıyor yanındakide benimki şu an
Bir yorum yaz:
-
renk konusunda marjınal goz alıskanlıgı olmadıgım bır renk kazasız belasız bınmeler
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: