Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

34 chr 03 // r56 s'2012

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    maşallah kazasız belasız kullanmanız dileğiyle

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Sanırım var bugun MINI Munchen facebook sayfasında JCW bir MINI Coupenin içinde gördüm sanırım.

Bir yorum yaz:

• Chris
    yanıtladı
    Aslı shemsy tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    maşallah güzelmiş minik
    Tesekkur ederim

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Cok merak ettim nasil oldugunu, cok yakisabilir aslinda

Bir yorum yaz:

• shemsy
    yanıtladı
    maşallah güzelmiş minik

Bir yorum yaz:

• Chris
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    MINI sipariş verirken Alcantara opsyonu mu varmıs
    Bilmiodum ama bu cumleden sonra demek ki varmis gibi dusunmeye basladim

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Haklisin ya ama bn normalde Badge takmayi sevmiyorum Forumun Badge'i ve cok orjinal dusunulmus bise oldugundan hosuma gitti alip taktim brz farkli olsun diyede ortaya koydum ama dediini de bi denicem

Alcantara icinde bi ara resimlerini yuklerim hosuma gitti bnm hatta kosiflere goturduum de mini'yle ilgilenen biri arabanin icine oturdugunda buralari Alcantara almaniz iyi olmus cok yakismis diince bende hic bozuntuya vermedim sonradan yaptirdigimi
    MINI sipariş verirken Alcantara opsyonu mu varmıs

Bir yorum yaz:

• Chris
    yanıtladı
    Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    alcantara kaplatılan yeri merak ettim hayırlısı olsun.

Ancak Badge'i bence alt tarafa takmalısın.. Ortada Mercedes amblemi gibi olmuş
    Haklisin ya ama bn normalde Badge takmayi sevmiyorum Forumun Badge'i ve cok orjinal dusunulmus bise oldugundan hosuma gitti alip taktim brz farkli olsun diyede ortaya koydum ama dediini de bi denicem

Alcantara icinde bi ara resimlerini yuklerim hosuma gitti bnm hatta kosiflere goturduum de mini'yle ilgilenen biri arabanin icine oturdugunda buralari Alcantara almaniz iyi olmus cok yakismis diince bende hic bozuntuya vermedim sonradan yaptirdigimi

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    alcantara kaplatılan yeri merak ettim hayırlısı olsun.

Ancak Badge'i bence alt tarafa takmalısın.. Ortada Mercedes amblemi gibi olmuş

Bir yorum yaz:

• Chris
    yanıtladı
    Merhabalar aracimi siparis vererek almadigimdan hazir olarak aldigimdan, alirken kol dayama yoktu ve bnm icin buyuk bi eksiklik olan kol dayamayi gecen hafta taktirdim bi paylasim dedim Bi de torpido ustu, anahtari taktigimiz yer ve driving lights dugmesinin bulundugu yerleri de Alcantara kaplattim ama smdilik onlarin resimleri yok sadece kol dayama resminde biraz torpidonun ustu gozukuyor

Bir yorum yaz:

• Chris
    yanıtladı
    Uzun zamandir giremiyordum foruma cok tesekkurler herkese bide badge'mle fotograf koyim dedim

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Aslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Cok tesekkurler, hangisi seninki cunku bi kac tane gordum garajda bide foruma resim koymadin sanirim yada ben bulamadim

benimki 34 sgn 34 düzgün foto çekemedim daha foruma koymak için yakında çekerim ama şu an ara. garajdada değil serviste

Bir yorum yaz:

• Kullanıcısının Avatarı
    Misafir cevap verdi
    Gercekten ben de masallah demek istiyorum, cok tatli bir arac olmus gule gule kullan

Bir yorum yaz:

• Chris
    yanıtladı
    Aslı DOGANAR tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Aynı garajdayz hep görüyordum meğersem forumdanmışsın araban çok güzel valla parlıyor yanındakide benimki şu an
    Cok tesekkurler, hangisi seninki cunku bi kac tane gordum garajda bide foruma resim koymadin sanirim yada ben bulamadim

Bir yorum yaz:

• seccop
    yanıtladı
    renk konusunda marjınal goz alıskanlıgı olmadıgım bır renk kazasız belasız bınmeler

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X