Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Güle güle kullan Chris. Alcantara kaplamayı serviste mi yaptırdın? Sormak istediğim orjinal bir opsiyon mu yoksa aftermarket bişi mi? çok şık durmuş bence
2009 JCW Dark Silver/ Black
BC1182 Stock to the bone...
Yukarda Ozan da sormus atlamis cevaplamayi afedersiniz Alcantara'yi, Mini Auto'nun dosemeleriyle ilgilenen bi usta yapti 250 TL verdim ayrica o sira mini auto'da 1-2 sey daha yaptiriodum sokup takma islemleri icin de tabi ufak bi iscilik ucreti var ama tam bilmiorm arada kaynadi cunku
Bu arada direksiyon kaplamasi icinde onerebilecegim bi yer var Nisantasi Art Car, Maçka'dan yukari cikarken solda kalio, hatta forumdan arkim Anthony'nin koltuklarina bakarsaniz deri dosemesini ve JCW dikislerini oraya yaptirdi, internet adresinden yapilan arabalardaki islemlere bakabilirsiniz www.artcar.com.tr…
Bu arada Burak bi onceki arabamda direksiyon deri kaplama icin 150 TL gibi bi fiyat almistim yanlis hatirlamiosam ama yine sorarsin
Chris ekran sorunu ile ilgili Borusan İstinye Yeşim Hanımla görüştün mü?
Alen Abi demin aradigimda Yesim Hnm yerinde yoktu not biraktim, smdi bana geri donus yaptilar fakat Barış Bey diye biri aradi konuyu anlattim, arakadaslara yonlendirdim randevu gunu ve saati icin sizi aricaklar dedi, smdiden tesekkurler Alen Abi, detaylari paylasirim artik, umarim degistirirlerde kurtulurum bnde su ekrandan
art cara abimin arabasını deri kapltmıştık çok iyi ustalar hatta bizim jcw kırmızı firilli koltukları bire bire 1500 e yapıyorlar alcantra içinde yusua sorim güzel olmuş. teşekkür ederim bu arada
art cara abimin arabasını deri kapltmıştık çok iyi ustalar hatta bizim jcw kırmızı firilli koltukları bire bire 1500 e yapıyorlar alcantra içinde yusua sorim güzel olmuş. teşekkür ederim bu arada
Rica ederim Burak, bende bi ara ugricam benim koltuklar yari deri yari kumas daha dogrusu %10 deri %90 kumas niye o kadar az parca koyuolar anlamiorm kafaliklari deri kaplatmak istiorm hos olabilir diye dusundum
Chriscim ekranın degisecek merak etme ben gerekli mercilere sikayetini bildirdim.
Alen Abi cts kosiflere cagirdilar beni ekranin siparisini verdilr bi ay icinde degisecek tekrardan cok cok tesekkurler
Bu arada gittiimde soylediler belli bi sasi numarasindaki arabalarin su sogutma borusundaki bir sensorun degismesi gerekiyormus onunda siparisini verdiler parcayi tam dogru hatirlayamamis olabilirim ama nolur nolmaz bnce herkes bi sordursun degismesi gerekenler degistirsin )
Yorum Yap