Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

34 chr 03 // r56 s'2012

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı Anthony tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ne balli bir adamsin cezayi yedim filmleri soktum, sen filmleri yaptirdin ceza kaldirildi)
    Tam 2 numara yaptiriodum ya sen "ceza yedim sakin yaptirma" diince hemen 1 numaraya dondum Sans iste, sayende

Yorum Yap

cam filmine ceza yok mu artık?
      sigpic

Yorum Yap

Ben 1 numara yaptirdim daha bi sorun yasamadim sanirim 1 numaraya cok karismiyorlar.. Goruntunun guzel durmasindan baska bence yaz aylarinda film 1 numara da olsa sart arabanin icini inanilmaz rahatlatiyor..

Yorum Yap

Aynı garajdayz hep görüyordum meğersem forumdanmışsın araban çok güzel valla parlıyor yanındakide benimki şu an

Yorum Yap

sahaneee bayildim! kazasiz belasiz

Sent from my iPad using Tapatalk HD
            sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Rengi guzel masallah kazasiz belasiz insallah...
              RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

maaşallah çok güzel

Yorum Yap

renk konusunda marjınal goz alıskanlıgı olmadıgım bır renk kazasız belasız bınmeler
                  sigpic

34 SEC 08 - R56 Midnight Black JCW

Yorum Yap

Aslı DOGANAR tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Aynı garajdayz hep görüyordum meğersem forumdanmışsın araban çok güzel valla parlıyor yanındakide benimki şu an
                    Cok tesekkurler, hangisi seninki cunku bi kac tane gordum garajda bide foruma resim koymadin sanirim yada ben bulamadim

Yorum Yap

Gercekten ben de masallah demek istiyorum, cok tatli bir arac olmus gule gule kullan

Yorum Yap

Aslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Cok tesekkurler, hangisi seninki cunku bi kac tane gordum garajda bide foruma resim koymadin sanirim yada ben bulamadim

benimki 34 sgn 34 düzgün foto çekemedim daha foruma koymak için yakında çekerim ama şu an ara. garajdada değil serviste

Yorum Yap

Uzun zamandir giremiyordum foruma cok tesekkurler herkese bide badge'mle fotograf koyim dedim

Yorum Yap

Merhabalar aracimi siparis vererek almadigimdan hazir olarak aldigimdan, alirken kol dayama yoktu ve bnm icin buyuk bi eksiklik olan kol dayamayi gecen hafta taktirdim bi paylasim dedim Bi de torpido ustu, anahtari taktigimiz yer ve driving lights dugmesinin bulundugu yerleri de Alcantara kaplattim ama smdilik onlarin resimleri yok sadece kol dayama resminde biraz torpidonun ustu gozukuyor

Yorum Yap

alcantara kaplatılan yeri merak ettim hayırlısı olsun.

Ancak Badge'i bence alt tarafa takmalısın.. Ortada Mercedes amblemi gibi olmuş
                              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                alcantara kaplatılan yeri merak ettim hayırlısı olsun.

Ancak Badge'i bence alt tarafa takmalısın.. Ortada Mercedes amblemi gibi olmuş
                                Haklisin ya ama bn normalde Badge takmayi sevmiyorum Forumun Badge'i ve cok orjinal dusunulmus bise oldugundan hosuma gitti alip taktim brz farkli olsun diyede ortaya koydum ama dediini de bi denicem

Alcantara icinde bi ara resimlerini yuklerim hosuma gitti bnm hatta kosiflere goturduum de mini'yle ilgilenen biri arabanin icine oturdugunda buralari Alcantara almaniz iyi olmus cok yakismis diince bende hic bozuntuya vermedim sonradan yaptirdigimi

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X