Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Mini Cooper D + Karavan (Türkiyenin ilk karavanlı minisi :)))

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı minicaravan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Üstad mesaj icin tesekkur ederim. Henüz karavanı deneme fırsatımız olmadı bu sene ilk denemeleri yapacaktık eminiz guzel olacaktı fakat saçma bir konu yüzünden eski mini one'a taktirmis oldugum cekidemirini yeni minime taktiramiyorum. Avrupa'da taktirilabilen ve uygunluğu olan aracımın Türkiye'de uygunluğu olmadıgı tse de ve muayene den gecemedigini öğrendim. İngiltere Almanya borusan kosifler herkesi ayağa kaldırdım ama bana countryman almamı tavsiye ettiler bir kez daha nefret ettim ülkeden sadece onda uygunluk varmis boyle canım cok sıkkın şuan aracı satıp countryman mi alsam düşüncesindeyim
    Ben de müthiş hayal kırıklığına uğradım ve sinirlendim. Ülkemizde malesef tamamı mantık(!) ürünü kanun ve kurallarla yönetiliyoruz. Aşağıdaki linkte çeki demiri kolayca çıkarılıp takılabilir diyor. Yani karavan olmadan seyahatte sorun çıkmaz. Karavanla seyahatte ise trafiğe yakalanırsanız en alt seviyedeki ceza (yani 2014 için 77 TL olsa %25 indirimle 58 TL'ye gelir) verileceği için pek sorun olmaz diye düşünüyorum.

Tabi bütün bunları trafik kurallarına uymamanız için söylemiyorum Bana da bir arkadaşım söyledi zaten

http://www.teknikyavuz.com/s-s-s.html
    (Avrupa'da her 5 araçtan 3'ünde çeki demiri varmış peh peh peh!!!)

Yorum Yap

Aslı phdserkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Ben de müthiş hayal kırıklığına uğradım ve sinirlendim. Ülkemizde malesef tamamı mantık(!) ürünü kanun ve kurallarla yönetiliyoruz. Aşağıdaki linkte çeki demiri kolayca çıkarılıp takılabilir diyor. Yani karavan olmadan seyahatte sorun çıkmaz. Karavanla seyahatte ise trafiğe yakalanırsanız en alt seviyedeki ceza (yani 2014 için 77 TL olsa %25 indirimle 58 TL'ye gelir) verileceği için pek sorun olmaz diye düşünüyorum.

Tabi bütün bunları trafik kurallarına uymamanız için söylemiyorum Bana da bir arkadaşım söyledi zaten

Hakan yazdıklarını okudum ve şaka gibi geldi yani TUV heryerde TUV eger Almanya TUV onay verdiyse bu araba nasıl olurda Turkiyedeki TUV den onay alamaz saka gibi ya.
      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Hakan yazdıklarını okudum ve şaka gibi geldi yani TUV heryerde TUV eger Almanya TUV onay verdiyse bu araba nasıl olurda Turkiyedeki TUV den onay alamaz saka gibi ya.
        Alencim gözünden kaçmış sanırım, İngiltere den aradılar, Türkiye ye gelen modelin dünya genelinde uygunluğu yokmuş Countryman D alcam Şişkolar çoğalsın üstad

Yorum Yap

Aslı phdserkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster

Üstad uygunluğu olmamasının bir nedeni vardır artık kısmet deyip, countryman a geçme kararı aldık.

Ilgin için teşekkür ederim.

Yorum Yap

Alencim gözünden kaçmış sanırım, İngiltere den aradılar, Türkiye ye gelen modelin dünya genelinde uygunluğu yokmuş Countryman D alcam Şişkolar çoğalsın üstad
            Pardon ya bir sinirle okuyunca kacirmisim utanc verici bence. Ama siskolar cogalsin
            LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Heheyt tombullar cogalsin hadi bakalim aslinda uzuldum buna takilamadigina, dizeli satisa koyunca haberimiz olsun ama

34 FM 978 "KUBİ" "tombulumlamutluyum.net"
              34 NL 2551 "KUBİ"

Yorum Yap

Aynen tombullar çoğalıyor ) Bu arada istediğim aracı buldum ve benim miniyi satma kararı aldım ilgilenen arkadaşlar varsa ilanını sitenin satılıklar bölümüne ekleyeceğim.

Yorum Yap

Aynen tombullar çoğalıyor ) Bu arada istediğim aracı buldum ve benim miniyi satma kararı aldım ilgilenen arkadaşlar varsa ilanını sitenin satılıklar bölümüne ekleyeceğim.
                  Hayırlısı olsun ekleyin ilanınızı daha sağlıklı olur satışınız açısından
                  IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Motorsiklet toplu sürüş yol güvenliği

Yorum Yap

Motorsiklet toplu sürüş yol güvenliği

Super olmuss
                      IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Süper valla!
                        doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
                        2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
                        3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
                        4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
                        5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
                        6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
                        7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
                        8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

muhteşem olmuş en çok istediğim şey minimin arkasına bi karavan takıp gezmek...
                          34 NAD 99 '06 JCW
                          34 AR 3221 '11 JCW
                          34 EK 391 '09 MCS

Yorum Yap

Aynen ya tepe lambası arma ve motorlarla cok yakışıklı oluyor mini

Yorum Yap

Aslı SRKNZCN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              muhteşem olmuş en çok istediğim şey minimin arkasına bi karavan takıp gezmek...
                              Karavan var mini var uygunluk yuzunden yapamadım yaz bitti ya

Yorum Yap

Karavan var mini var uygunluk yuzunden yapamadım yaz bitti ya
                                Cok zevkli olurdu aslinda mini be karavan ile dolasmak
                                IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X