Hakaaaan Umut Abi (minibursa)' nin arabasından esinlenip tavan ve aynaları kırmızıya mı kaplasak?
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini Cooper D + Karavan (Türkiyenin ilk karavanlı minisi :)))
Çöküş
X
-
Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHakaaaan Umut Abi (minibursa)' nin arabasından esinlenip tavan ve aynaları kırmızıya mı kaplasak?
Yorum Yap
-
Aslı minicaravan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTurgayım bende istedim ama Hatun'dan red aldim bundan sonraki hayatımın selameti için boyle iyi ) Umut'un arabaya bakıp iç cekcez artık
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi16CPR31 R53 Electric Blue
Yorum Yap
-
Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBana bi winston Light
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen nereye sigacam?
HK @ iPad Air using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
Aslı minicaravan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaktancim iri adamlara çadırımız var
HK @ Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGokhan admin senin icin diyor galiba )
HK @ Tapatalk
Yorum Yap
-
Aslı minicaravan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHaktancim iri adamlara çadırımız varsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen cok zayifladim bana yer var mi :P hehehehe
Yorum Yap
-
Aslı minicaravan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKat cikcaz artık karavanasigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBiz kopeciklerle sigariss :P
34NSC46
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKopeciksizde yapamiyosun he
34NSC46
Belki +1 de ekleyebiliris aslindasigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
4eva
Guc, beygir, setup, motor vs. derken bu konuda tek olunca birazda minicaravan a rakip olmak icin yepyeni bi projeye basladim. Yeni projemde minicaravan dan farkli olarak kacak kat cikicam ve her iki katta da tuvaletim olacak. Hayvanlariyla konaklamak isteyenler icin ozel bolme, iri insanlar icin bagajdan arka koltuga baglantili uzun yatak, surekli soguk bira makinasi, isik paketi, bel destekli ortopedik yataklar, harman kardon, xenon oda lambalari, baslica ozellikler. Hakancigim ilk etkinlikte kozlarimizi paylasalim
GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!
Yorum Yap
-
Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGuc, beygir, setup, motor vs. derken bu konuda tek olunca birazda minicaravan a rakip olmak icin yepyeni bi projeye basladim. Yeni projemde minicaravan dan farkli olarak kacak kat cikicam ve her iki katta da tuvaletim olacak. Hayvanlariyla konaklamak isteyenler icin ozel bolme, iri insanlar icin bagajdan arka koltuga baglantili uzun yatak, surekli soguk bira makinasi, isik paketi, bel destekli ortopedik yataklar, harman kardon, xenon oda lambalari, baslica ozellikler. Hakancigim ilk etkinlikte kozlarimizi paylasalim
GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!
Yorum Yap
Yorum Yap