Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Mini Cooper D + Karavan (Türkiyenin ilk karavanlı minisi :)))

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sebeb? Dizel olmasi mi? Otomatik ve dusuk beygirli bir Mini'ye uygunluk varken, torku yuksek ve duz vites (ki bence bu kisim onemli) bir Mini'ye uygunluk olmamasinin statuko dan baska bir anlami yoktur diye dusunuyorum.
    Senin hesabina bende cok uzuldum. Ama sorun birsekilde cozulecektir.

Peki o ceki demiri tak cikart yapilamiyor mu iki senede bir?
    Hiç açıklaması yok yurt dışındaki uygunluk belgelerine ulaştım "certficate of conformity" onlarda var Türkiye şartlarına ozel bisey sanirim bu durum .
    Taktirirsam arac garanti dışına çıkıyor ve karavan ile çevirirlerse ne kadar ceza yazdıklarını bilmiyorum ama aslında bu riski göze almayı da düşünüyorum
    En son düzenleyen minicanavar; 08-04-14, 19:59.

Yorum Yap

Şuan İngiltere den telefon geldi. Türkiye ye gelen cooper D nin bi kac farklı modeli varmis ve benim aldığım modele dunyanın hic bir yerinde ceki Demir'i takilmiyormuş countryman D arıyorum acil bilgilerinize

Yorum Yap

Fatihv'de kalamis kosiflerde 2013 0 km dizel countryman vardi pazar gunu, cok cazip bi fiyatla bekliyordu onu sorar misiniz ilginizi cekebilir.

Elde kaldigi icin normalden epey uyguna alabileceksinizdir

Yorum Yap

Aslı minicaravan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          Şuan İngiltere den telefon geldi. Türkiye ye gelen cooper D nin bi kac farklı modeli varmis ve benim aldığım modele dunyanın hic bir yerinde ceki Demir'i takilmiyormuş countryman D arıyorum acil bilgilerinize
          Hakan şanslı bir insan olduğuna hiç inanmamıştım, tezim devam ediyor..
          Üzgünüm ahbap senin adına, benim araca çeki demiri takılıyomuş, istersen kafa kafaya takas yapabiliriz.. Yerse San. Tic. Ltd. Şti.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
          16CPR31 R53 Electric Blue

Yorum Yap

Hakancim yerinde olsam wishman in da dedigi gibi sokulup takilabilen bi ceki demiri arastirirdim. Senede kac gun karavani takacaksin ve takdigin zamanlar ceza yeme riskin ne olur, ceza yediginde de ne odeyeceksin bi hesap yapmalisin bence. 5-6 yila vursan odeyecegin cezanin cok fazla olmayacagi dusuncesindeyim. Yinede karar senin ama eger aracindan memnunsan ki cok diri bi araca benziyor bence risk almaya deger. Ama eger yok ben surekli karavani kullanirim dersen o ayri tabiki.

GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!

Yorum Yap

Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Hakan şanslı bir insan olduğuna hiç inanmamıştım, tezim devam ediyor..
              Üzgünüm ahbap senin adına, benim araca çeki demiri takılıyomuş, istersen kafa kafaya takas yapabiliriz.. Yerse San. Tic. Ltd. Şti.

Allah seni kahretmesin Turgay ) şanslı olmasa sen gibi bir dosta boyle bir ortama nasıl sahip olabilirdim

Yorum Yap

Allah seni kahretmesin Turgay ) şanslı olmasa sen gibi bir dosta boyle bir ortama nasıl sahip olabilirdim
                Canımsın, ama teklifim geçerli )))

16CPR31 R53 Electric Blue

Yorum Yap

Aslı Tarik tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                  Fatihv'de kalamis kosiflerde 2013 0 km dizel countryman vardi pazar gunu, cok cazip bi fiyatla bekliyordu onu sorar misiniz ilginizi cekebilir.

Elde kaldigi icin normalden epey uyguna alabileceksinizdir
                  Cumartesi gunu kismetse yeni mininin lansmanına katılmayı dusunuyorum. Gelmişken kosiflerede uğrayıp araca bakayım tesekkurler üstad

Yorum Yap

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Hakancim yerinde olsam wishman in da dedigi gibi sokulup takilabilen bi ceki demiri arastirirdim. Senede kac gun karavani takacaksin ve takdigin zamanlar ceza yeme riskin ne olur, ceza yediginde de ne odeyeceksin bi hesap yapmalisin bence. 5-6 yila vursan odeyecegin cezanin cok fazla olmayacagi dusuncesindeyim. Yinede karar senin ama eger aracindan memnunsan ki cok diri bi araca benziyor bence risk almaya deger. Ama eger yok ben surekli karavani kullanirim dersen o ayri tabiki.

GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!
                    Anilcim Avrupa turu planı olduğu icin ister istemez değiştirmek zorundayız ya, evraka ekli olmadan tr den çıkış da yapamıyoruz. Ben de senle hem fikirim aslında ama evrak kullanmam gereken durumlar olduğu icin mecburen sıfır arabayı satıyorum

Yorum Yap

Aslı 16CPR31 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                      Canımsın, ama teklifim geçerli )))

Countrymanci olcam bende )

Yorum Yap

Anilcim Avrupa turu planı olduğu icin ister istemez değiştirmek zorundayız ya, evraka ekli olmadan tr den çıkış da yapamıyoruz. Ben de senle hem fikirim aslında ama evrak kullanmam gereken durumlar olduğu icin mecburen sıfır arabayı satıyorum
                        Ivana Sert kesin degisicen o zaman. Care Veyseller

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                          Dayanamadim, off topic icin üzgünüm
                          [ATTACH=CONFIG]4192[/ATTACH]
                          👍

tooncay
                          34 NIJ 84 - Tuncay Karaman

Yorum Yap

Aslı tooncay tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            ��

tooncay
                            34 NIJ 84 - Tuncay Karaman
                            Ya Hakan gercekten ben de dusunmedim degil
                            LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Ya Hakan gercekten ben de dusunmedim degil
                              Ahaha ) tek çözüm kampinglerde durmak Alencim

Yorum Yap

Ahaha ) tek çözüm kampinglerde durmak Alencim
                                Benim baska alternatifler bulmam lazım
                                LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X