Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

Mini Cooper D + Karavan (Türkiyenin ilk karavanlı minisi :)))

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Guc, beygir, setup, motor vs. derken bu konuda tek olunca birazda minicaravan a rakip olmak icin yepyeni bi projeye basladim. Yeni projemde minicaravan dan farkli olarak kacak kat cikicam ve her iki katta da tuvaletim olacak. Hayvanlariyla konaklamak isteyenler icin ozel bolme, iri insanlar icin bagajdan arka koltuga baglantili uzun yatak, surekli soguk bira makinasi, isik paketi, bel destekli ortopedik yataklar, harman kardon, xenon oda lambalari, baslica ozellikler. Hakancigim ilk etkinlikte kozlarimizi paylasalim

GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!
    Aslı minicaravan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Süpermiş ) Anilcim buna rakip olamam ilk organizasyonu kamping yapcaz artık
    Tarzim cok sekil onumden hizla cekil Anil
    Benim bebek #tambirkeyifinsaniyim dedirtiyor bilgine

sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Bu da bizimki :P
      Eklenen Dosyalar
      LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        [ATTACH]4190[/ATTACH]
        [ATTACH]4191[/ATTACH]

#Fakirölsünspec olmus bu biraz
        sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Dayanamadim, off topic icin üzgünüm
          Eklenen Dosyalar
          www.haktankeskin.com

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            [ATTACH=CONFIG]4192[/ATTACH]
            Hahahahahahahaha abi derste kahkaha attim

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
            doayen!

1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
            2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
            3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
            4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
            5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
            6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
            7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
            8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14

Yorum Yap

Karavanda yasamayı canım cektı ama son resıme bı care buluruz
              IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                [ATTACH=CONFIG]4192[/ATTACH]
                hahahaha ))

Yorum Yap

[ATTACH]4190[/ATTACH]
                  [ATTACH]4191[/ATTACH]

Alen bu harika be

Yorum Yap

Alen bu harika be
                    hakancım bu uzun zamandır var yani karavanım olacaksa birgün (zor ama) böylesini çok isterdim. Bunun adı AirStream olarak geciyor MINI Airstream yazarsan google efendi gösterir fotoları
                    LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

hakancım bu uzun zamandır var yani karavanım olacaksa birgün (zor ama) böylesini çok isterdim. Bunun adı AirStream olarak geciyor MINI Airstream yazarsan google efendi gösterir fotoları
                      Evet araştırmıştım bunları Türkiye'de malesef hatta ucuz bir karavanla yurt dışına çıkıp bunlardan biriyle geri dönme fikrimde vardı

Yorum Yap

Talha tesekkurler kısmetse Etkinliklerde ve resimlerde birlikteyiz
                        Araçlarımız aynı olunca hayal kurmam kolaylaştı Ben de yaptığınızı yapabilmek isterdim. N'apalım şimdilik çadıra devam

Bence de çekiş konusunda sıkıntınız olmaz. Yalnız ben bu tip bir karavanda yaşam kalitesini merak ettim. Önceden sahibi miydiniz? Malum tente vs. yok. Ayrıca 2 adet de bisiklet bağlamak lazım üste

Bir önerim de blog şeklinde fotoğraflarınızı paylaşmanız olacak. Bizim gibi bir yere kıpırdayamayanlar için ilaç niyetine...

Güzel günlerde kullanın!!!

Yorum Yap

Hakan;
                          Tabii senin hem bilgin, hem planin, hem de tanidiklarin vardir, cunku isin icindesin. Ama
                          Eger ki birgun o aklindaki degis tokus fikrini gercege donusturmek istersen bende sana Italya da eskisini birakabilecegin karavan parki yeri onerebilirim. Calusma arkadaslarimdan birinin ailesi karavan parki kiraliyor arazilerinde.
                          Onlar bu ise bizden daha cok yatkin. Sirketin orada hep gozume takiliyor, bir cok karavan satis yeri var.

Bildigim kadari ile EU'da araban ve karavanin toplam kg limitlerine gore vergisi var. Hem arabayi, hem karavani buyuk tutunca sanirim vergide buyuyor.

Peki bizde aracla yurtdisi cikmak icin arabamiza bir uygunluk belgesi aliyoruz ya, karavan icin de bu ayni mi?

Wishman

Yorum Yap

Aslı phdserkan tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                            Araçlarımız aynı olunca hayal kurmam kolaylaştı Ben de yaptığınızı yapabilmek isterdim. N'apalım şimdilik çadıra devam

Bence de çekiş konusunda sıkıntınız olmaz. Yalnız ben bu tip bir karavanda yaşam kalitesini merak ettim. Önceden sahibi miydiniz? Malum tente vs. yok. Ayrıca 2 adet de bisiklet bağlamak lazım üste

Bir önerim de blog şeklinde fotoğraflarınızı paylaşmanız olacak. Bizim gibi bir yere kıpırdayamayanlar için ilaç niyetine...

Güzel günlerde kullanın!!!
                            Üstad mesaj icin tesekkur ederim. Henüz karavanı deneme fırsatımız olmadı bu sene ilk denemeleri yapacaktık eminiz guzel olacaktı fakat saçma bir konu yüzünden eski mini one'a taktirmis oldugum cekidemirini yeni minime taktiramiyorum. Avrupa'da taktirilabilen ve uygunluğu olan aracımın Türkiye'de uygunluğu olmadıgı tse de ve muayene den gecemedigini öğrendim. İngiltere Almanya borusan kosifler herkesi ayağa kaldırdım ama bana countryman almamı tavsiye ettiler bir kez daha nefret ettim ülkeden sadece onda uygunluk varmis boyle canım cok sıkkın şuan aracı satıp countryman mi alsam düşüncesindeyim

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Hakan;
                              Tabii senin hem bilgin, hem planin, hem de tanidiklarin vardir, cunku isin icindesin. Ama
                              Eger ki birgun o aklindaki degis tokus fikrini gercege donusturmek istersen bende sana Italya da eskisini birakabilecegin karavan parki yeri onerebilirim. Calusma arkadaslarimdan birinin ailesi karavan parki kiraliyor arazilerinde.
                              Onlar bu ise bizden daha cok yatkin. Sirketin orada hep gozume takiliyor, bir cok karavan satis yeri var.

Bildigim kadari ile EU'da araban ve karavanin toplam kg limitlerine gore vergisi var. Hem arabayi, hem karavani buyuk tutunca sanirim vergide buyuyor.

Peki bizde aracla yurtdisi cikmak icin arabamiza bir uygunluk belgesi aliyoruz ya, karavan icin de bu ayni mi?

Wishman
                              Suya düştü planlar ustad bu ülkede ceki Demir'i takılmıyor cooper D ye mini one a taktırmaya musade eden sistem Avrupa'da izin verdigi araca Türkiye'de izin vermiyor countryman almamız gerekiyormuş

Yorum Yap

Suya düştü planlar ustad bu ülkede ceki Demir'i takılmıyor cooper D ye mini one a taktırmaya musade eden sistem Avrupa'da izin verdigi araca Türkiye'de izin vermiyor countryman almamız gerekiyormuş
                                Sebeb? Dizel olmasi mi? Otomatik ve dusuk beygirli bir Mini'ye uygunluk varken, torku yuksek ve duz vites (ki bence bu kisim onemli) bir Mini'ye uygunluk olmamasinin statuko dan baska bir anlami yoktur diye dusunuyorum.
                                Senin hesabina bende cok uzuldum. Ama sorun birsekilde cozulecektir.

Peki o ceki demiri tak cikart yapilamiyor mu iki senede bir?

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X