Aslı DeNNis tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
Mini Cooper D + Karavan (Türkiyenin ilk karavanlı minisi :)))
Çöküş
X
-
Aslı faith tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYaa harbiden çok özendim şimdi. Şeridin arabadan başlayıp karavanin sonuna kadar devam ettiğini düşündüm. Harika olacak. Tebrikler.
Fatih Şahan
35 FF 198
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGercekten cok guzel Hakan. Guzel gunler hep sizin olsun. Harika bir keyif&hobi..
Wishman
Yorum Yap
-
Aslı Musty tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHakan süper olmuş, kazasız belasız
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKombinasyon müthiş olmuş
Kazasız belasız abim..
Yorum Yap
-
Aslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMuhtesem, harika, super ben de cok kiskandim keyifle gezin gezdiginiz yerlerden bize de foto gonderin catlayalim, Ayse'ye de cok selamlar gule gule kazasiz belasiz insallah😀
34 FM 978 "KUBİ" "tombulumlamutluyum.net"
Yorum Yap
-
Gerçekten müthiş birşeymiş Güle güle kullanın. Kazasız belasız. Bu arada bekar erkekler için birebir 1 tane alıp kiralasam mı napsam1- 34 S 8665 - R56 Dark Silver S '09
2- 34 VN 7962 - R53 Thunder Blue JCW GP '06
3- 34 HK 9847 - R56 Pepper White JCW '13
4- 34 BIG 87 - R56 Midnight Black JCW '11
5- 34 VB 4432 - R53 Dark Silver JCW '05
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMasallah abicim cok sevindim!!! Kazasiz belasiz surusler olsun
Yorum Yap
-
Aslı clv2lGl tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGerçekten müthiş birşeymiş Güle güle kullanın. Kazasız belasız. Bu arada bekar erkekler için birebir 1 tane alıp kiralasam mı napsam
Bekar icinde super tak arkaya gez egenin akdenizin tum sahillerini Biz hatunla zar zor vakit buluyoruz bi kac gün kaçıp kamp yapsak yetecek
Yorum Yap
-
Aslı minibursa tarafından gönderilmiş Mesajı gösterÇok güzel 😉 Kazasız belasız iyi günlerde kullanmanız dileğiyle!!
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Yorum Yap
Yorum Yap