Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R60 Countryman S - 34 AC 7704 Alienlove

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Evet bu videodaki ses sessiz olan dumpvalve. bendeki farklı.

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Bu bildiğin tavuk sesi.bu değil mi forge dv sesi ;

http://www.youtube.com/watch?v=6w1f3yzHWu8

Bir yorum yaz:

• AYHAN
    yanıtladı
    Abi gule gule kullan .Talha sesi bende merak ediyorum bende yazilim yok ama takalim dursun diyorum .Youtube da bir video var ama spool tarzinda sesli mavi r56 s

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Ben King Can kankamın ısrarları sonucu sesli aldım zevkli oldu cok kro olmadı bana göre Kekutiye sormak lazım o duydu sesi

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    bu arada sesli mi almak lazım sessiz tip mi? karar veremiyorum bir türlü.

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Gecen hafta JCW Bujilerim takıldı, bu hafta da yuksek basınc altında kacıran orjinal dump valve imiz FORGE atmospheric recirculation valve ile degisti ve gercekten yazılım ve downpipelı araclarda olmazsa olmaz bir parca, sonucta yazılımda basınc acıldıgı için orjinal valf 15psi a kadar dayanır ve devamlı olarak basıncı tutamıyor ve arac silkeliyor gucten dusuyor ama Forge taktıktan sonra basıncın geri kazanımı cok hızlı oldu ve basınc sabit bir sekilde yuksek olarak kalıyor, yazılım yapanlara kesinlikle tavsiye ederim. Sırada IC var
    ooo hayılı olsun abi.Hep birlikte alıcaz fln diye konuştuk sanıyordum ama yanlış kalmış aklımda dmk

Güle güle kullan.

Bir yorum yaz:

• SERKAN
    yanıtladı
    o ses nasıldı abi be sanki subarı gördüm....

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Gecen hafta JCW Bujilerim takıldı, bu hafta da yuksek basınc altında kacıran orjinal dump valve imiz FORGE atmospheric recirculation valve ile degisti ve gercekten yazılım ve downpipelı araclarda olmazsa olmaz bir parca, sonucta yazılımda basınc acıldıgı için orjinal valf 15psi a kadar dayanır ve devamlı olarak basıncı tutamıyor ve arac silkeliyor gucten dusuyor ama Forge taktıktan sonra basıncın geri kazanımı cok hızlı oldu ve basınc sabit bir sekilde yuksek olarak kalıyor, yazılım yapanlara kesinlikle tavsiye ederim. Sırada IC var

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı byrioo tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    güzel çalışma olmuş elınıze emegınıze saglık
    Tesekkurlerrr )

Sent from Cobanogullari mobile system )

Bir yorum yaz:

• byrioo
    yanıtladı
    güzel çalışma olmuş elınıze emegınıze saglık

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı sander tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    ben boyamadan söyleseydiniz ya
    Eheueheh kusura bakma

Sent from Cobanogullari mobile system )

Bir yorum yaz:

• sander
    yanıtladı
    ben boyamadan söyleseydiniz ya

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı Chris tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Bu arada bi tavsiye verim boyatmadan yada kaplatmadan OGS'nizin uzerindeki sayilarin resmini cekin bazen lazim olabiliyor
    Evet cok dogru ben telefonuma kaydetmistim

Bir yorum yaz:

• Chris
    yanıtladı
    Bu arada bi tavsiye verim boyatmadan yada kaplatmadan OGS'nizin uzerindeki sayilarin resmini cekin bazen lazim olabiliyor

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Ayn otoya gelin hepinizin OGS sini topluca yapalım ATA motorsdan da birer JCW pini alın gelin Ahmet uygun fiyata yapar bosuna boya filan almayın var dukkanda.

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X