Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R60 Countryman S - 34 AC 7704 Alienlove

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Talha
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Talhacım bu arada Allah bagıslasın zaman cok cabuk geciyor, ben e-bebekden aldım ama senin daha 5 ayın var arabaya sabit koltuk almak için, benim aldıgım koltuk cocuk 9 kilo olduktan sonra 36 kiloya kadar kullanılıyor detayları linkten görebilirsin, ben hafiflikten cok cocugun rahatlıgını ve guvenligini dusunerek aldım. http://www.e-bebek.com/oto_koltugu_9...ugu/CYB-512111

Bu arada MININ koltugu da bunun aynısı özellikle ISOfix baglantılı olanı almaya dikkat et üretici firma ve model MINIdekiyle aynı bu aldıgım koltukta ama JCW olarak yok

Ayrıca benim cocugun puseti devamlı bagajda full agırlıkla gidiyorum yani sorma hatta Alinden gizli aldıgım ve arabanın degistirdigim parcaları da eve sokamadıgımdan bagajın alt kademesinde duruyor ahahha zavallı ben
    Sağol abi.Bu koltuğu beğendim.Hem isofix var hem fiyatı çok uçuk değil.Benim tek korkum arkaya bebek koltuğu geçirememek şu anda.Bi geçmezse ben bittim.Yan yana geldiğimizde deneme imkanı olur mu abi?

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Talhacım bu arada Allah bagıslasın zaman cok cabuk geciyor, ben e-bebekden aldım ama senin daha 5 ayın var arabaya sabit koltuk almak için, benim aldıgım koltuk cocuk 9 kilo olduktan sonra 36 kiloya kadar kullanılıyor detayları linkten görebilirsin, ben hafiflikten cok cocugun rahatlıgını ve guvenligini dusunerek aldım. http://www.e-bebek.com/oto_koltugu_9...ugu/CYB-512111

Bu arada MININ koltugu da bunun aynısı özellikle ISOfix baglantılı olanı almaya dikkat et üretici firma ve model MINIdekiyle aynı bu aldıgım koltukta ama JCW olarak yok

Ayrıca benim cocugun puseti devamlı bagajda full agırlıkla gidiyorum yani sorma hatta Alinden gizli aldıgım ve arabanın degistirdigim parcaları da eve sokamadıgımdan bagajın alt kademesinde duruyor ahahha zavallı ben
    kiyamaaaam bna getir cikan parcalari depoya koyayim

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Maşallah tertemiz tam bende şu arka çocuk koltuğuyla ilgili konu açıcaktım ki sen eminim baya araştırmışındır zaten

Abi çocuk 7 aylık oldu.Benim aracın arkasına çocuk koltuğu almam lazım.Kaç aylıkken koltuğa geçiliyor? Bide mininin JCW çocuk koltuğu var mı? Yoksa bulabileceğim en hafif çocuk koltuğu hangisi? Benim için sadece önemli olan hafif olması.

Not : istediğin sorudan başlayabilir ya da ne biliyosan anlatabilirsin

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    bazen yolda (tabi arabada sdc ben varken) spontane roller oluyor o fırsatları kaçırmamak için hafif koluk lazım.Adama diyemem ya dur iki dk bekle eve gidiym koltuğu sökiym geliyorum

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Maşallah tertemiz tam bende şu arka çocuk koltuğuyla ilgili konu açıcaktım ki sen eminim baya araştırmışındır zaten

Abi çocuk 7 aylık oldu.Benim aracın arkasına çocuk koltuğu almam lazım.Kaç aylıkken koltuğa geçiliyor? Bide mininin JCW çocuk koltuğu var mı? Yoksa bulabileceğim en hafif çocuk koltuğu hangisi? Benim için sadece önemli olan hafif olması.

roll'a hafif çocuk koltuğuylamı gelicen Talha ne işin var hafiflikle gülle mi taşıon abi

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    tarla hahahahahh

En şık kantrimen, en hızlı aynı zamanda Maşallah abim

Bir yorum yaz:

• SERKAN
    yanıtladı
    maşallah deyelim abi temizadam herhalıyle belli arkadakinden bende isterim diym sana

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Bu da arabamin ici fakettim ki hic icinin resmini cekmemisim.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı

Arka koltuktan bir enstantane

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Talha senden coilover ne cikti? Neden cikti bide?
    Tam anlamadim acikcasi.bende coilover yoktuki.yeni aldim nihattan.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bir yorum yaz:

• HAKTAN
    yanıtladı
    Talha senden coilover ne cikti? Neden cikti bide?

Bir yorum yaz:

• Kekuti
    yanıtladı
    meth kit ve DP uyar. Ama intercooler farklı

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    uymuyor diye biliyorum ama meth kit belki uyar.

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    eh herkes update geciyor ben de geceyim

-Ecufast
    -BMC drop in filter
    -İskender down pipe
    -Forge Recirculation dump valve w bow
    -jcw bujiler
    -335 bobinler

ooooo Sayın Başkan sessiz ve derinden ilerlemişsin baya

Bu arada bişey sorcam.Benden çıkan intercooler,aem meth kit downpipe, coilover r60 lara uyuyomu?

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X