Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R60 Countryman S - 34 AC 7704 Alienlove
Çöküş
X
-
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalhacım bu arada Allah bagıslasın zaman cok cabuk geciyor, ben e-bebekden aldım ama senin daha 5 ayın var arabaya sabit koltuk almak için, benim aldıgım koltuk cocuk 9 kilo olduktan sonra 36 kiloya kadar kullanılıyor detayları linkten görebilirsin, ben hafiflikten cok cocugun rahatlıgını ve guvenligini dusunerek aldım. http://www.e-bebek.com/oto_koltugu_9...ugu/CYB-512111
Bu arada MININ koltugu da bunun aynısı özellikle ISOfix baglantılı olanı almaya dikkat et üretici firma ve model MINIdekiyle aynı bu aldıgım koltukta ama JCW olarak yok
Ayrıca benim cocugun puseti devamlı bagajda full agırlıkla gidiyorum yani sormahatta Alinden gizli aldıgım ve arabanın degistirdigim parcaları da eve sokamadıgımdan bagajın alt kademesinde duruyor ahahha zavallı ben
bna getir cikan parcalari depoya koyayim
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah tertemiztam bende şu arka çocuk koltuğuyla ilgili konu açıcaktım ki sen eminim baya araştırmışındır zaten
Abi çocuk 7 aylık oldu.Benim aracın arkasına çocuk koltuğu almam lazım.Kaç aylıkken koltuğa geçiliyor? Bide mininin JCW çocuk koltuğu var mı? Yoksa bulabileceğim en hafif çocuk koltuğu hangisi? Benim için sadece önemli olan hafif olması.
Not : istediğin sorudan başlayabilir ya da ne biliyosan anlatabilirsin
Bu arada MININ koltugu da bunun aynısı özellikle ISOfix baglantılı olanı almaya dikkat et üretici firma ve model MINIdekiyle aynı bu aldıgım koltukta ama JCW olarak yok
Ayrıca benim cocugun puseti devamlı bagajda full agırlıkla gidiyorum yani sormahatta Alinden gizli aldıgım ve arabanın degistirdigim parcaları da eve sokamadıgımdan bagajın alt kademesinde duruyor ahahha zavallı ben
Bir yorum yaz:
-
bazen yolda (tabi arabada sdc ben varken) spontane roller oluyor o fırsatları kaçırmamak için hafif koluk lazım.Adama diyemem ya dur iki dk bekle eve gidiym koltuğu sökiym geliyorum
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMaşallah tertemiztam bende şu arka çocuk koltuğuyla ilgili konu açıcaktım ki sen eminim baya araştırmışındır zaten
Abi çocuk 7 aylık oldu.Benim aracın arkasına çocuk koltuğu almam lazım.Kaç aylıkken koltuğa geçiliyor? Bide mininin JCW çocuk koltuğu var mı? Yoksa bulabileceğim en hafif çocuk koltuğu hangisi? Benim için sadece önemli olan hafif olması.
Not : istediğin sorudan başlayabilir ya da ne biliyosan anlatabilirsinne işin var hafiflikle gülle mi taşıon abi
Bir yorum yaz:
-
Maşallah tertemiztam bende şu arka çocuk koltuğuyla ilgili konu açıcaktım ki sen eminim baya araştırmışındır zaten
Not : istediğin sorudan başlayabilir ya da ne biliyosan anlatabilirsin
Bir yorum yaz:
-
tarlahahahahahh
En şık kantrimen, en hızlı aynı zamandaMaşallah abim
Bir yorum yaz:
-
maşallah deyelim abi temizadam herhalıyle belli arkadakinden bende isterim diym sana
Bir yorum yaz:
-
Aslı HAKTAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTalha senden coilover ne cikti? Neden cikti bide?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstereh herkes update geciyor ben de geceyim
-Ecufast
-BMC drop in filter
-İskender down pipe
-Forge Recirculation dump valve w bow
-jcw bujiler
-335 bobinler
Bu arada bişey sorcam.Benden çıkan intercooler,aem meth kit downpipe, coilover r60 lara uyuyomu?
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: