Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Butun MINIlerimde tamponu deldirmemek icin hep bu aparati kullandim Amerikada da MINIlerin cogu bu sekilde takiyor plakalari zevk meselesi tabi benim hosuma gidiyor. Bu kirmizi artik uretilmiyor pure red veya pure orange olarak geciyor bundan sonra sadece chili red olacak.
Efsanee plaka aparatii ile istanbuldaki en farkli MINI sende eueheueheuh
Ayrica mesut cura o cok ise yariyor parkederken yanlislikla kendi tamponuna zarar vermiosun plaka carpiyor carparsa .. bence gayet kulllanisli hatta tabure gorevi bile goruyor tabi kekutiss gibi tombilikler oturmazsa :P ahahhaah
Aslı MesutCURA35 tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Plaka yeri cok kötü durmuş oraya olmamış ama kırmızının rengi bi baska mini de
Butun MINIlerimde tamponu deldirmemek icin hep bu aparati kullandim Amerikada da MINIlerin cogu bu sekilde takiyor plakalari zevk meselesi tabi benim hosuma gidiyor. Bu kirmizi artik uretilmiyor pure red veya pure orange olarak geciyor bundan sonra sadece chili red olacak.
Bir yorum yaz:
Misafir cevap verdi
Plaka yeri cok kötü durmuş oraya olmamış ama kırmızının rengi bi baska mini de
Bizim enisteye ben bi danisayim biraz yogunlar ama eger yapabilirlerse bikac farkli renk yaptirayim ona. Kirmizi, siyah ve kirmizi beyaz olarak. Hangisi daha iyi olursa onu yapistiririz
Bir yorum yaz: