Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
R60 Countryman S - 34 AC 7704 Alienlove
Çöküş
X
-
photo 1.jpg
photo 2.jpg
photo 3.jpg
photo 4.jpg
Dun aksam sevgili Olcay Arkadasımız arabamın birkac fotosunu cekti
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstervalla bende kendim yıkıyorum , müsait yerim de var , kompresör , ilaç v.s. fln da var.Benim için en eğlenceli iş
Zaten şu an baba mesleğini yapmasam güzel bi oto kuaför açmak benim hayalim , o kdr seviyorum yani...
Bir yorum yaz:
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösteronlara bisikletimi bile yıkatmam artıkNisantasında oturup maslaga gidiyorum yıkatmak için ama ne guzeli evimde kendim yıkıyorum
Zaten şu an baba mesleğini yapmasam güzel bi oto kuaför açmak benim hayalim , o kdr seviyorum yani...
Bir yorum yaz:
-
uzaksin idealtepede muthis bi yikamacim var meguiars urunleri kullaniyor yillardir. idealtepe sahildeki meguiarstan daha eski bi her ustelik kocaman garajida var bi de evime kadar getiriyorlar
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Bir yorum yaz:
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstero meguiarsdaki senin arabanı yıkayan şahsın sonraki hikayesini ben anlatiym;
Avcılarda bi özel servisin içinde meguiarsda şef olarak çalışmaya başladı.Sonra abimde orda detaylı yıkattı hatta bi kere.Sonra ufak şikayeleri vardı , görüşmeye gitti bi baktıki ayrılmış ya da ne olmuşsa , yok işte.Nisantasında oturup maslaga gidiyorum yıkatmak için ama ne guzeli evimde kendim yıkıyorum
Bir yorum yaz:
-
o meguiarsdaki senin arabanı yıkayan şahsın sonraki hikayesini ben anlatiym;
Avcılarda bi özel servisin içinde meguiarsda şef olarak çalışmaya başladı.Sonra abimde orda detaylı yıkattı hatta bi kere.Sonra ufak şikayeleri vardı , görüşmeye gitti bi baktıki ayrılmış ya da ne olmuşsa , yok işte.
Bir yorum yaz:
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSertileriyle daha karizmatik CM alisamadim henuz. neyse o city's meguiar's'in maffettigi o seritlerin gidip yenilerinin gelmesi daha saglikli olur
Bir yorum yaz:
-
Sertileriyle daha karizmatik CM alisamadim henuz. neyse o city's meguiar's'in maffettigi o seritlerin gidip yenilerinin gelmesi daha saglikli olur
Bir yorum yaz:
-
Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi maşallah allah nazardan saklasın küçügü .Amin.
Bir yorum yaz:
-
Yok filmler duruyor sokmedim resimde oyle cıkmıssadece şeritleri soktuk iz kalmadı
Bir yorum yaz:
-
maşallah Allah bağışlasın... Bu arada şeritleri sökmüşsün.İz fln kaldımı nsl oldu?
Bir yorum yaz:
-
Birkac foto eklİyİm dedİm
[ATTACH]174[/ATTACH]
[ATTACH]175[/ATTACH]
[ATTACH]176[/ATTACH]
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: