Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

R60 Countryman S - 34 AC 7704 Alienlove

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

• Talha
    yanıtladı
    ya bizim şöyle bi arkadaşımız yokki arabamızın fotolarını çektirip siteye koyalım

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    photo 1.jpg
    photo 2.jpg
    photo 3.jpg
    photo 4.jpg

Dun aksam sevgili Olcay Arkadasımız arabamın birkac fotosunu cekti

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    valla bende kendim yıkıyorum , müsait yerim de var , kompresör , ilaç v.s. fln da var.Benim için en eğlenceli iş

Zaten şu an baba mesleğini yapmasam güzel bi oto kuaför açmak benim hayalim , o kdr seviyorum yani...
    kompresorum yok ama aynı duygular içerisindeyim

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    onlara bisikletimi bile yıkatmam artık Nisantasında oturup maslaga gidiyorum yıkatmak için ama ne guzeli evimde kendim yıkıyorum
    valla bende kendim yıkıyorum , müsait yerim de var , kompresör , ilaç v.s. fln da var.Benim için en eğlenceli iş

Zaten şu an baba mesleğini yapmasam güzel bi oto kuaför açmak benim hayalim , o kdr seviyorum yani...

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    uzaksin idealtepede muthis bi yikamacim var meguiars urunleri kullaniyor yillardir. idealtepe sahildeki meguiarstan daha eski bi her ustelik kocaman garajida var bi de evime kadar getiriyorlar

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    o meguiarsdaki senin arabanı yıkayan şahsın sonraki hikayesini ben anlatiym;
    Avcılarda bi özel servisin içinde meguiarsda şef olarak çalışmaya başladı.Sonra abimde orda detaylı yıkattı hatta bi kere.Sonra ufak şikayeleri vardı , görüşmeye gitti bi baktıki ayrılmış ya da ne olmuşsa , yok işte.
    onlara bisikletimi bile yıkatmam artık Nisantasında oturup maslaga gidiyorum yıkatmak için ama ne guzeli evimde kendim yıkıyorum

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    o meguiarsdaki senin arabanı yıkayan şahsın sonraki hikayesini ben anlatiym;
    Avcılarda bi özel servisin içinde meguiarsda şef olarak çalışmaya başladı.Sonra abimde orda detaylı yıkattı hatta bi kere.Sonra ufak şikayeleri vardı , görüşmeye gitti bi baktıki ayrılmış ya da ne olmuşsa , yok işte.

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Sertileriyle daha karizmatik CM alisamadim henuz. neyse o city's meguiar's'in maffettigi o seritlerin gidip yenilerinin gelmesi daha saglikli olur
    evet canım sokme sebebim meguiars bakalım biraz boyle kulanıcam sonra yine yaparım

Bir yorum yaz:

• NDG
    yanıtladı
    Sertileriyle daha karizmatik CM alisamadim henuz. neyse o city's meguiar's'in maffettigi o seritlerin gidip yenilerinin gelmesi daha saglikli olur

Bir yorum yaz:

• ARENIMO
    yanıtladı
    Resimler nerede o gun cektigin ccc reyiz??

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Aslı AYHAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Abi maşallah allah nazardan saklasın küçügü .
    Tesekkur ederim Ayhan Amin.

Bir yorum yaz:

• AYHAN
    yanıtladı
    Abi maşallah allah nazardan saklasın küçügü .

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Yok filmler duruyor sokmedim resimde oyle cıkmıs sadece şeritleri soktuk iz kalmadı

Bir yorum yaz:

• Talha
    yanıtladı
    maşallah Allah bağışlasın... Bu arada şeritleri sökmüşsün.İz fln kaldımı nsl oldu?

Bir yorum yaz:

• ALIENLOVE
    yanıtladı
    Birkac foto eklİyİm dedİm

[ATTACH]174[/ATTACH]
    [ATTACH]175[/ATTACH]
    [ATTACH]176[/ATTACH]

Bir yorum yaz:

Hazırlanıyor...
X