Under construction !!!!!
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
35 KMN 68 Giovanni
Çöküş
X
-
4eva
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUnder construction !!!!!
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Yorum Yap
-
4eva
Traktorumden soktugum fotodaki sagda bulunan ilave farimi satmak isteyince herkes bunu alsa alsa wishman alir, izgaranin tam ortasina koyar dediler. Zaten ilave far ariyodun, uygun bi fiyata anlasalim wishcim. Istiyosan arkasini maviye boyayipta verebilirim. Pm bekliyorum!
GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!
Yorum Yap
-
Demislerdi de inanmamistim 'eger Cin'den bulamassan git bir traktorden al da tak'
Onu degilde traktoru ustune cikarttiklari ayaklar hosuma gitti, garaji su basinca yukarda olsun bare mazlum...
Az kaldi, geliyor yeni guncellemeler...
Bugun cam onu serit antenimiz elimize gecti... Digerleri yakinda...
P.S: Hatta 23.000 TL ye Duel AG bodykit sormuslugumuz bile var. :-p di mi Volky?
Wish
Yorum Yap
-
Batu'nun kapi alti isikli MINI logosu OutMotorin'e dusmus. 27$ . Cifti.
P.S: Sanki benimkinde kapi altinda aydinlatma yeri yok gibi geliyor bana ya? Hic dikkatimi celmedi, yikama sonrasi kapi altlarini silerken bez hicbiseye takilmiyor!
Simdilik 'Wish list'te beklemede kalsin. :-)
Esas istedigim Endonezya dan 'otomatik start' anahtar yerine takiliyor. Gecen sene fuarda gormustum ama tam anlatamamislardi, aklim almamisti. Eskilerde immobilizer ne kadar uzakliktan etki eder soleyememislerdi.
WishmanEn son düzenleyen WISHMAN; 18-04-14, 08:23.
Yorum Yap
-
4eva
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBatu'nun kapi alti isikli MINI logosu OutMotorin'e dusmus. 27$ . Cifti.
P.S: Sanki benimkinde kapi altinda aydinlatma yeri yok gibi geliyor bana ya? Hic dikkatimi celmedi, yikama sonrasi kapi altlarini silerken bez hicbiseye takilmiyor!
Simdilik 'Wish list'te beklemede kalsin. :-)
Esas istedigim Endonezya dan 'otomatik start' anahtar yerine takiliyor. Gecen sene fuarda gormustum ama tam anlatamamislardi, aklim almamisti. Eskilerde immobilizer ne kadar uzakliktan etki eder soleyememislerdi.
Wishman
GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!
Yorum Yap
-
Tamam yapilacaklara yazildi.
5000 $ a Eski Kasa Mini bulursam alayim mi, Endonezya tatillerinde binersin? Bali'ye feribot var. Lombok'a yok ama olsun.
Sisst bi baksana, her Mini'nin kapi altinda isik oluyormuymus? Simdi bu cok teknik bir konu degil, beklerim cevap gelmez. :-)
P.S: Bak spectleri Cin'ce yazdirirsak sigar.
Wish
Yorum Yap
-
Gionun yenilerini wishman iftiharla sunar.
Lastiklerin kiliflari
Anahtarliklar
Camlari kaldirma seysi
Geri viteste sag aynayi asagi baktirtma seysi
Lastik basinc ölçer
Vee ve ve o bir R50 bagde
Kirmizi uclusu bulunmayan gionun yeni kırbacı
Buda bence simdilik son parca msd lerin yanina kirmizi kirmizi almis
Simdilim bu kadar herhalde dogumgunu gio nun
34NSC46Eklenen Dosyalar- uploadfromtaptalk1398927662848.jpg (0, 69 görüntüleme)
- uploadfromtaptalk1398927699742.jpg (0, 71 görüntüleme)
- uploadfromtaptalk1398927737422.jpg (0, 71 görüntüleme)
- uploadfromtaptalk1398927762302.jpg (0, 68 görüntüleme)
- uploadfromtaptalk1398927793447.jpg (0, 68 görüntüleme)
- uploadfromtaptalk1398927826908.jpg (0, 69 görüntüleme)
- uploadfromtaptalk1398927865553.jpg (0, 69 görüntüleme)
- uploadfromtaptalk1398927908262.jpg (0, 70 görüntüleme)
- uploadfromtaptalk1398927963697.jpg (0, 72 görüntüleme)
Yorum Yap
-
Aslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGeze geze eskitsin gio km si bol olsun)
O pencere zimbirtilarini merak ettim kullaninca da yorumlarini yaz lutfen
34 FM 978 "KUBİ" "tombulumlamutluyum.net"
Son rotuslari veriyoruz artik.
Pencere zimbirtilari buyuk ihtimal -ben de cok cok iyi bilmiyorum- araci kilitledigimizde eger camlar acik ise kapatiyor. Yeni model MINI'lerde fabrikasyon olabilir.
Artik Temmuz'da deniyip ogrenecez.
P.S: Sanirim forumumuz artik motor modifikasyonu disinda baska MINI guzellestirmeleri ile ilgilenmiyor. :-(
Wishmankendinekankaariyorman
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterTesekkurler Kubra;
Son rotuslari veriyoruz artik.
Pencere zimbirtilari buyuk ihtimal -ben de cok cok iyi bilmiyorum- araci kilitledigimizde eger camlar acik ise kapatiyor. Yeni model MINI'lerde fabrikasyon olabilir.
Artik Temmuz'da deniyip ogrenecez.
P.S: Sanirim forumumuz artik motor modifikasyonu disinda baska MINI guzellestirmeleri ile ilgilenmiyor. :-(
Wishmankendinekankaariyorman
Yorum Yap
-
4eva
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPeki peki bisey demedim. Dedim de demedim. Az dedim.
Belki de sole demeliydim, 'R53-R56 serisi guzellestirmeleri disinda' :-p
Esasinda anladin sen onu... Downpipe'imiz yok diye kankamiz olmasin mi serzenisindeyim.
Huysuzum amma Tatliyim.
Wishkapalikutuman
Yorum Yap
-
Yanginda cami kirin cekici cikarin TEKNIK MODLARIM;
Parametre olayini zevkle takip ediyom ve ogreniyom. AMA bide bana yardimci olsaniz, benim aldigim su yeni iki dalgamotor (cami kapiyan ve aynayi dusuren) zor mu takiliyo?
N'apak hala Sahin'den Dogan yapmaya calisiyom. YARDIM LUTFEN.
Hadi birazda bole action, ilgilenen veya ogrenmek isteyen cikacaktir.
Wishturbotakimindanyanadertlidirman
Yorum Yap
Yorum Yap