Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

35 KMN 68 Giovanni

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Under construction !!!!!

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Under construction !!!!!
      Cimentoyu cok bekletme donar

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Yorum Yap

Traktorumden soktugum fotodaki sagda bulunan ilave farimi satmak isteyince herkes bunu alsa alsa wishman alir, izgaranin tam ortasina koyar dediler. Zaten ilave far ariyodun, uygun bi fiyata anlasalim wishcim. Istiyosan arkasini maviye boyayipta verebilirim. Pm bekliyorum!

GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!

Yorum Yap

Demislerdi de inanmamistim 'eger Cin'den bulamassan git bir traktorden al da tak'
          Onu degilde traktoru ustune cikarttiklari ayaklar hosuma gitti, garaji su basinca yukarda olsun bare mazlum...

Az kaldi, geliyor yeni guncellemeler...
          Bugun cam onu serit antenimiz elimize gecti... Digerleri yakinda...

P.S: Hatta 23.000 TL ye Duel AG bodykit sormuslugumuz bile var. :-p di mi Volky?

Wish

Yorum Yap

Batu'nun kapi alti isikli MINI logosu OutMotorin'e dusmus. 27$ . Cifti.

P.S: Sanki benimkinde kapi altinda aydinlatma yeri yok gibi geliyor bana ya? Hic dikkatimi celmedi, yikama sonrasi kapi altlarini silerken bez hicbiseye takilmiyor!

Simdilik 'Wish list'te beklemede kalsin. :-)

Esas istedigim Endonezya dan 'otomatik start' anahtar yerine takiliyor. Gecen sene fuarda gormustum ama tam anlatamamislardi, aklim almamisti. Eskilerde immobilizer ne kadar uzakliktan etki eder soleyememislerdi.

Wishman
            En son düzenleyen WISHMAN; 18-04-14, 08:23.

Yorum Yap

Batu'nun kapi alti isikli MINI logosu OutMotorin'e dusmus. 27$ . Cifti.

P.S: Sanki benimkinde kapi altinda aydinlatma yeri yok gibi geliyor bana ya? Hic dikkatimi celmedi, yikama sonrasi kapi altlarini silerken bez hicbiseye takilmiyor!

Simdilik 'Wish list'te beklemede kalsin. :-)

Esas istedigim Endonezya dan 'otomatik start' anahtar yerine takiliyor. Gecen sene fuarda gormustum ama tam anlatamamislardi, aklim almamisti. Eskilerde immobilizer ne kadar uzakliktan etki eder soleyememislerdi.

Wishman
              Bende kapi alti isiklari var ama duz sari renk yaniyo. Oraya mini logosu falan degilde spec listemi yansitan bi aydinlatma yapmak istiyorum. Puntolari kucuk yaparsam sigdirabilirim herhalde. Wish bunu bi arastirsanya sen. Oralarda envai cesit sey vardir. O is sende!!

GG 251 the Forced Cab!! 2.5 STI WRX Modded AEW Engine, Powershop Dyno 411hp, DuelL AG Bodykit & Interior, Ustsuz sarisin Ibiza guzelim, Gaddar rolling machine' im.. - Allah affeder, CiCi Cabrio affetmez!!

Yorum Yap

Tamam yapilacaklara yazildi.
                5000 $ a Eski Kasa Mini bulursam alayim mi, Endonezya tatillerinde binersin? Bali'ye feribot var. Lombok'a yok ama olsun.

Sisst bi baksana, her Mini'nin kapi altinda isik oluyormuymus? Simdi bu cok teknik bir konu degil, beklerim cevap gelmez. :-)

P.S: Bak spectleri Cin'ce yazdirirsak sigar.

Wish

Yorum Yap

Butun konulari okudum, tam 3 sayfa olmus.... Bitti...

Sayfamiz artik 'uzgunuz goruntulenecek yeni mesaj yok' mesaji veriyo...

Wishaminderman

Yorum Yap

Gionun yenilerini wishman iftiharla sunar.

Lastiklerin kiliflari

Anahtarliklar

Camlari kaldirma seysi

Geri viteste sag aynayi asagi baktirtma seysi

Lastik basinc ölçer

Vee ve ve o bir R50 bagde

Kirmizi uclusu bulunmayan gionun yeni kırbacı

Buda bence simdilik son parca msd lerin yanina kirmizi kirmizi almis
                    Simdilim bu kadar herhalde dogumgunu gio nun

34NSC46
                    Eklenen Dosyalar
                    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Geze geze eskitsin gio km si bol olsun)
                      O pencere zimbirtilarini merak ettim kullaninca da yorumlarini yaz lutfen

34 FM 978 "KUBİ" "tombulumlamutluyum.net"
                      34 NL 2551 "KUBİ"

Yorum Yap

Aslı Minikubi tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Geze geze eskitsin gio km si bol olsun)
                        O pencere zimbirtilarini merak ettim kullaninca da yorumlarini yaz lutfen

34 FM 978 "KUBİ" "tombulumlamutluyum.net"
                        Tesekkurler Kubra;

Son rotuslari veriyoruz artik.
                        Pencere zimbirtilari buyuk ihtimal -ben de cok cok iyi bilmiyorum- araci kilitledigimizde eger camlar acik ise kapatiyor. Yeni model MINI'lerde fabrikasyon olabilir.
                        Artik Temmuz'da deniyip ogrenecez.

P.S: Sanirim forumumuz artik motor modifikasyonu disinda baska MINI guzellestirmeleri ile ilgilenmiyor. :-(

Wishmankendinekankaariyorman

Yorum Yap

Tesekkurler Kubra;

Son rotuslari veriyoruz artik.
                          Pencere zimbirtilari buyuk ihtimal -ben de cok cok iyi bilmiyorum- araci kilitledigimizde eger camlar acik ise kapatiyor. Yeni model MINI'lerde fabrikasyon olabilir.
                          Artik Temmuz'da deniyip ogrenecez.

P.S: Sanirim forumumuz artik motor modifikasyonu disinda baska MINI guzellestirmeleri ile ilgilenmiyor. :-(

Wishmankendinekankaariyorman
                          Neden öyle dedin wishmanım motor haric yapılmıs en son Doa nın mesela arabası var before after yaptı hatta body kitsiz jantsız hali ile su andaki halini
                          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Peki peki bisey demedim. Dedim de demedim. Az dedim.
                            Belki de sole demeliydim, 'R53-R56 serisi guzellestirmeleri disinda' :-p
                            Esasinda anladin sen onu... Downpipe'imiz yok diye kankamiz olmasin mi serzenisindeyim.
                            Huysuzum amma Tatliyim.

Wishkapalikutuman

Yorum Yap

Peki peki bisey demedim. Dedim de demedim. Az dedim.
                              Belki de sole demeliydim, 'R53-R56 serisi guzellestirmeleri disinda' :-p
                              Esasinda anladin sen onu... Downpipe'imiz yok diye kankamiz olmasin mi serzenisindeyim.
                              Huysuzum amma Tatliyim.

Wishkapalikutuman
                              Gorselciyiz, takipteyiz

Yorum Yap

Yanginda cami kirin cekici cikarin TEKNIK MODLARIM;

Parametre olayini zevkle takip ediyom ve ogreniyom. AMA bide bana yardimci olsaniz, benim aldigim su yeni iki dalgamotor (cami kapiyan ve aynayi dusuren) zor mu takiliyo?

N'apak hala Sahin'den Dogan yapmaya calisiyom. YARDIM LUTFEN.

Hadi birazda bole action, ilgilenen veya ogrenmek isteyen cikacaktir.

Wishturbotakimindanyanadertlidirman

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X