Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

35 KMN 68 Giovanni

Çöküş
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
    Ayvalikta inceledimde bu arac bi acayip dostum bagajda koca bi dj kabini ve plastik bi haydar, arka koltuklar sokulmus, orda envai cesit hoparlorler vs. Koltuklar gp koltugu, yan camda cilgin ikonlar falan, kaputun altinda gergiler, arabanin heryani gergi dolu. Sen ne gergin bi adamsin yea

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
    Anilin kalemi sabah terapisi geliyo kaninda editorluk var 😄😄😄😄

34 BE 1968

Yorum Yap

Bobinlerin degismesi iyi oldu. Neredeyse benimle yasitti bobinler.
      Msd veya OEM farkini suan anlamamiz zor ancak ben msd fanatigi olarak, iyi bir is yaptigini dusunuyorum abi.
      Yuruyen dolu dolu oldu. Amortisor veya yay degisikligiyle pist eglencesi yapip Gio'yu biraz zorlamamiz lazim sanki

Cravenspeed den haber ver sen Bugun benimkide takiliyor Insallah
      1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
      2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
      4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
      5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
        Msd veya OEM farkini suan anlamamiz zor ancak ben msd fanatigi olarak, iyi bir is yaptigini dusunuyorum abi.
        Yuruyen dolu dolu oldu. Amortisor veya yay degisikligiyle pist eglencesi yapip Gio'yu biraz zorlamamiz lazim sanki

Eee, bizde 'custom' yaptirtmistik ya shortshifter!! O zamanlar yurtdisi getirmeyi dusunmedigimizden R50 icin bulamamistik. Vites kolu assagidan kesildi, 1,2 cm uzatildi. (Craven 1,5 cm civari uzatir.) Kendimize gore vites aralarini kisaltmistik.
        Note: R50/53 ler ile R56 larin vites kollarinda farklilik vardir, birbirine uymaz maalesef.

O zaman yine Yusuf'un hunerli elleri degmisti. Cubuk uzayinca onu korumak icin (altindan ekzost korumasi gecer.) eski bir xenon'un arka kapagindan ona kap yapmisti korumaya surtmesin diye.

Esas sen kiskan, el freni tutamagimizi craven yaptik, once kendimle bile dalga gecmistim bir tutamaga bu kadar harcama diye amma takinca gercekten yahsi oldu. Dank diye kendini gosteriyor.

Wishbokpusuradamiman

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster

şu anki setupla bile r50 yi cok iyi tanıyan ve kullanan biri olarak pisste size güzel bir derece cıkartırım Talibim
          LOVE IS ALL AROUND, IT IS MINI

sigpic

www.MINIClubTR.com

Instagram

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
            şu anki setupla bile r50 yi cok iyi tanıyan ve kullanan biri olarak pisste size güzel bir derece cıkartırım Talibim
            Unutmussundur... Simdi yari yolda inipte 'gitmiyo bu' deyip kapiyi carpmak ta var...!!! Korkarim ben... :-)

P.S: Kardesim azicik da kendi MINI'ne bin, az km az km, olmuyo bole... Laf oluyo sonra... (en basta ben...)

Wishmezaramigoturcezkardesderman

Yorum Yap

Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Sen wish in r50 yi al bende benim r51 le geleyim. Asfaltlara gelinlik giydirelim mi basgan?

YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..

Yorum Yap

Aslı 4eva tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                Sen wish in r50 yi al bende benim r51 le geleyim. Asfaltlara gelinlik giydirelim mi basgan?

Wishin r50si demeyelim lutfen onun bir adi var Giovanni
                Aliniyor sonra deli dehset tripler atabiliyor..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Gidelim bir kirimizi atalim, malum bugun yine askiya cikacaz. Sonra bekle bir 4 ay..... :-(

Uzgunuz yine....!

Wishyolundagerekman

Yorum Yap

Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                    Gidelim bir kirimizi atalim, malum bugun yine askiya cikacaz. Sonra bekle bir 4 ay..... :-(

Uzgunuz yine....!

Wishyolundagerekman
                    Eee gun geldi catti yine sana birak artik diyoruz anlamiyosun muradim

34NSC46
                    IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Aciyoruz kollari gitme diyoooruz ama neeeyse..

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                      sigpic

IT'S TIME

Yorum Yap

Istirahate cekildi gio

34NSC46
                        Eklenen Dosyalar
                        IS IT LOVE?

www.MINIClubTR.com

sigpic

Yorum Yap

Bu sekilde kalmasinin amortisore fln bir zarari yok mu yaw ??
                          1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                          2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                          4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                          5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Murat abi lastiklerin altına tahta palet koy bu şekilde zarar veriyorsun aracına

Yorum Yap

Haklisiniz, bu sekilde de amortisorler kuruyabilir.
                              Ama tahta palet koyarsamda bu sefer lastikler yatacak diye korkuyorum. On lastikler yerden 1 parmak yukarida. Arka lastikler yere degiyorlar.

Esasinda en dogrusu lastikleri cikartmak, ama Karsiyaka'nin malum su basma problem oldugu icin o yontem cok cok daha tehlikeli.

N'apalim bole olsun. Artik gun gelecek amortisorler de degismek isteyecek.

P.S: Benim bu is yuzunden o kadar cok 'kullanmamaktan' bozulan esyam varki inanamassiniz.

Wishmankotununiyisibukadarolsunartikderman

Yorum Yap

OutMotoring cicilerimiz sonunda HongKong'a ulasmis!

P.S: Ama sicakliklarini hissetmek icin sanirsam daha en az bir ay beklemem gerekecek.

Wishupdateman

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X