Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Ozellikle eski model MINI'lerimiz icin moduler secimlerin de olabilmesi, hatta bunlara Turkiye'den ulasabilmekte sevindirici bir haber.
Bide gozumuze sorun gorunen islerin esasinda cozumlerinin ne kadar kolay oldugunu gormek, Yusuf ve Ahmet'in hunerli ellerinden hicbirseyin kurtulamamasini bilmek de guzel. :-)
Bir de senden bir istegim var Kekuti, kirmizi kemer icin ozel bir belge isteniyor mu? Bu taktirdiklarimiz birebir ayni siyah kemer gibi midir? Dokusu ayni gozukse de aralarinda 'safety' olarak bir farki bulunmakta midir? Bunlarda ince konular.
Eeee tabiii Giovanni'ye JUBILE yapmakta isin son kismi....
P.S: Amacim MINI'min ovulmesi degil. Istegim yaptiklarimizi paylasmak.
Sana bir gozluk bulmaliyiz. Bir de sparko poposu..... Ben sigamadim.... :-)
Wishazkorgozluman

Aksamustu Giovanni'nin yanina indim. Son bir ayar cekelim diye...
Cam kapatma sistemi; Araba kitlenir, araba acilir, araba kitlenir ---> Camlar kendiliginden kapanir.
Geri vites ayna dusurme sistemi; Geri vitese alindiginda ayna asagi duser, geri vitesten ciktiginda 10 sn sonra eski yerine doner.
Iste burda bir puf noktasi var. Modulun uzerinde iki tane ayar dugmesi var. Bir tanesi aynanin ne kadar dusup kalkacagini ayarliyor, hatta bir tarafa sonuna kadar dondurulunce system duruyor. Ikinci dugme aynanin geri kalkmasini ayarliyor. bu kisim biraz ince bir calisma gerektiriyor, yoksa assagida veya yukarida kalabiliyor.
Bir yorum yaz: