Sağolsun Yusuf usta bizim miniğe de yapıştırdı 10 numara oldu fotolarım yakında
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR sticker
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
::lord_sarven::
Gökhan adminim ne oldu sticker işi kaliteli yaptırıyoduk halledicektin ? abi 2 günde bir dağıtılan stickerları yeniliyorum resmen biticek yoksa ben ilgileniyim finaller bitince
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGökhan adminim ne oldu sticker işi kaliteli yaptırıyoduk halledicektin ? abi 2 günde bir dağıtılan stickerları yeniliyorum resmen biticek yoksa ben ilgileniyim finaller bitincesigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Berna
Valla araba butun gün yağmurun camurun altinda ve yikanmasinin haddi hesabi yok yine de 1 aydir duruyor yapistirdigim yerde
Yorum Yap
-
Aslı ::lord_sarven:: tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGökhan adminim ne oldu sticker işi kaliteli yaptırıyoduk halledicektin ? abi 2 günde bir dağıtılan stickerları yeniliyorum resmen biticek yoksa ben ilgileniyim finaller bitince
34 NSC 46
Yorum Yap
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBenimki de yıkamadan dolayı vs hiç bir şey olmadan duruyor ama ben yine de pek ısınamadım bu modele biraz ufak yazısı falansigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu kadar memnuniyetsizlik soz konusu ise gobadges.com'dan club badge'mizi satin al hepimiz kurtulalim bence..
Yorum Yap
-
Aslı bayram213 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbende istiyorum arkadaşlarsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ben en az 20 kere yikayip 3 kere uygulama yaptim. Masallah tik yok suyu yakindan abanmadiginiz muddetce problem olmuyor..
Kan grubunu iyi dusunmussunuz ama1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBen en az 20 kere yikayip 3 kere uygulama yaptim. Masallah tik yok suyu yakindan abanmadiginiz muddetce problem olmuyor..
Kan grubunu iyi dusunmussunuz amasigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap