..........
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MCTR sticker
Çöküş
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
Aslı Kayhan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSn. Başkanım bana da yollar mısınızsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbir sticker da bana gondersen yada nasıl temin edebiliriz? ...sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı fuurkan tarafından gönderilmiş Mesajı göstersanayi biraz ters kalıyo bana... dedigin gibi pm atarım o tarafa gelecegim zamn denk getirerbilirsek sticker lanmıs oluruz bizde
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar bu stickerlarimizin bir cizimi filan var mi herhangi birinde acaba? Bizim fabrikada damla baski gibi birkac baski cesidi deneyecegim de. Sonuca gorede isteyenlere toplu basim yaptiracagim. Yardimci olursaniz sevinirim.
IZM-5655-TCHBsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
NDG şunun a RH Negatif'i yokmu biyerde ?1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAra beni bul beni
Yorum Yap
-
Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterya bırak 300mil yol geldim bi sticker vermeden yolladın beni SAW->ESBsigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı orcun tarafından gönderilmiş Mesajı gösterya bırak 300mil yol geldim bi sticker vermeden yolladın beni SAW->ESB1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD
Yorum Yap
-
Aslı kaanunal tarafından gönderilmiş Mesajı gösterArkadaslar bu stickerlarimizin bir cizimi filan var mi herhangi birinde acaba? Bizim fabrikada damla baski gibi birkac baski cesidi deneyecegim de. Sonuca gorede isteyenlere toplu basim yaptiracagim. Yardimci olursaniz sevinirim.
IZM-5655-TCHB
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösteroglum geldin araba pesinde kosturduk zaten hem stickerlari gordun niye almadin neyse sana kargo parasi odetcem bi de sticker basina 20tl alicam yani 60in yarisi bende raad ol anladin sen optum! pauahauahauahaua
Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMil ney la
Yorum Yap
Yorum Yap