Aslı ozanbalta tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 emg 42
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Ozanbalta
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göstertamam tamam senin eşşeğin ..... Olsun
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterEvet guncel gorselimiz radikal bir karar ile
Accuk daha resimli detay alabilirmiyiz bende mükemmel olmuş hani akşam gezmelerine çıkıyosunuzya otoyolarda sisler yanınca bomboş kalır artık önünüz noooluyoruz olur yoldakiler
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBu pazar detayli resmleri Ozan çekicek artik ben bilmem cumartesi gunu baska bir arkadasim daha cekicek artik gorucez bakalim detaylida nasil cikiyo
Yorum Yap
-
Burak
aren sisler bencede cok guzel olnus sabah aksam pistye yarisiyormusun sanki bosver aerodinamigi. Bu arada uzunlari sislere baglayacan ver selleyi ondekine
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞerit çok güzel olur renk uyumuda harika sislere girme aren
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbi tur verirsen cekerim
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPazar yagmur var nerede cekicez?
Aslı byrioo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbencede sisler hariç gayet güzel olur.
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSisler aerodinami için kotu olur ama ben cok begendim acıkcası agresif duruyor.
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraren sisler bencede cok guzel olnus sabah aksam pistye yarisiyormusun sanki bosver aerodinamigi. Bu arada uzunlari sislere baglayacan ver selleyi ondekine
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aslı Twstrr tarafından gönderilmiş Mesajı gösterserıt rengı uyumu muhtesem olms ozendim bende
Yorum Yap
Yorum Yap