Aslı A.Y.N. Auto Service tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 emg 42
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
-
Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYalan he diyim bak 7 bin ceviriyo ))))))))
Yorum Yap
-
Aslı Haluk tarafından gönderilmiş Mesajı göster7 bin cevirse göremezsin ki abi alevi uzaktan )))
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKankalarım yemin ederim basmıyorum 4000 DD devam ediyorum ayar yok geziyorum perşembeye kadar zaten arabaya binemicem perşembe yada cuma tekrar gelicem hem özgün bir baksın hemde şu shiftlight işini falan çözelim Allah sizlerden binlerce kez razı olsun hem aracıma hemde bana piskolojik destek verdiniz haha
Yorum Yap
-
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSHIFTLIGHT işini derken bro bı sıkıntı yok değil mi parçayla ilgili
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi oyle bir ihtmal söz konusu değil daha takmadık sadece arabaya birde 7250 DD de galiba limiti at diye e malum 8000 donmekteyiz o işlere bir bakıcam devir açılıyor mu diye yoksa mecburen senelerdir aradığım parçayı bende satmak durumundayım
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterotomatiğe takılır mı shift light?
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi takılır ama ne biliyim olayı düz vites
Yorum Yap
Yorum Yap