Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 emg 42
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Abi ciddi 2 kişi istiyor bu haftayı çıkarmaz bende heralde inşallah yeni sahibinin de yüzünü güldürür benim kadar iyi bakar nazik davranır
-
Onu bunu brakta sen nerelerdesin olum ??ariyoruz telefonun kapali
Seritleri bu renk yapicam hellalarida aldim denerim begenmezsem donerim zaten eskiye ne olucak
Bir yorum yaz:
-
Son hali çok güzel oldu abi Maşallah Allah kaza bela göstermesin
Bir yorum yaz:
-
Aslı YAGCI tarafından gönderilmiş Mesajı gösterŞerit çok güzel olur renk uyumuda harika sislere girme aren
Sent from my iPhone using Tapatalk
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbi tur verirsen cekerim
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterPazar yagmur var nerede cekicez?belediyenin önünde abi hahah
Aslı byrioo tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbencede sisler hariç gayet güzel olur.
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSisler aerodinami için kotu olur ama ben cok begendim acıkcası agresif duruyor.
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraren sisler bencede cok guzel olnus sabah aksam pistye yarisiyormusun sanki bosver aerodinamigi. Bu arada uzunlari sislere baglayacan ver selleyi ondekine
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Aslı Twstrr tarafından gönderilmiş Mesajı gösterserıt rengı uyumu muhtesem olms ozendim bende
Bir yorum yaz:
-
Misafir cevap verdiaren sisler bencede cok guzel olnus sabah aksam pistye yarisiyormusun sanki bosver aerodinamigi. Bu arada uzunlari sislere baglayacan ver selleyi ondekine
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bir yorum yaz:
-
Sisler aerodinami için kotu olur ama ben cok begendim acıkcası agresif duruyor.
Bir yorum yaz:
-
Şerit çok güzel olur renk uyumuda harika sislere girme aren
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bir yorum yaz:
Bir yorum yaz: