Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
Allah razi olsun Kekutum Talha'm arabanin masallahi var tek mars ve rolantide en ufak bi degisme aptallasma soz konusu dahi degil rodajimiz basliyor
AYN Yusuf , Ahmet
PPR Motorsport Kaan
ADAMSINIZ haklariniz para ile odenmez
Kendi arabanizdan ayirmadiniz Allah binkez razi olsun ne kadar tesekkur etsem az
Abicim hayirli ugurlu olsun. Insallah bu sefer bi problem cikmadan kullanirsin. Daha yapacak cok is var o kadar konustuk. keske yarin bende orada olsam da su emg yi yakindan bir gorsem
Allah hepinizden razı olsun sonunda kavuştuk rodajımız tüm hızı ile devam ediyor artık bir parça daha gerginiz şu an bir sorunumuz yok beklediğimiz ufak tefek parçalarımız var onlar gelince dyno da bir ayar ve bayrağı dikme vakti geldi Serkan abim daha devir dönemiyoruz ondan kol boyu alev atamıyoruz şu anda ama yinede 4000 devirlerde bu kadar alev iyidir fenerbahçe stadına dönerken gürkanın galiba ağzına bi alev attım onu biliyorum haha
Yorum Yap