Duyuru

Çöküş
Henüz duyuru yok

34 emg 42

Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X

• Filtrele
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Sil
yeni mesajlar

Ya bu araç İskenderle , Yusuf ustanın ortak aracı değilmi Maşallah güle güle kullan
    sigpic

Yorum Yap

Aslı Yeşil R53 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Mini sana yakisiyor kardes.
      Sağol kanka
      Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Masallah kazasiz belasiz.
      Amin kanka teşekkürler
      Aslı SERKAN tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Kardşm maşallah maşallah
      Nerelerdesin Serkan abi :>D
      Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göster
      Ya bu araç İskenderle , Yusuf ustanın ortak aracı değilmi Maşallah güle güle kullan
      kanka Ayn Yusuf İskender abi ve ECU FAST Özgün e alıyorum her arabamı benden çok onlarda kalıyo

Yorum Yap

şanı uzun yıllar unutulmayacak araçlardan emg....kazasız belasız cezasız günler arenım...

Yorum Yap

Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı göster
          şanı uzun yıllar unutulmayacak araçlardan emg....kazasız belasız cezasız günler arenım...
          Teşekkürler kanka arabanı istanbulda gördük kanka hayırdır yardım edebileceğimiz birşey var mı ?

Yorum Yap

way gocumm
            2005 - r53 mini cooper s / 34 UA 3811
            2010 - r56 john cooper works / 34 MAU 01
            2011 - r53 GP / 34 JET 01
            2012 - r56 cooper s / 34 VB 4812
            Aslı pijjama tarafından gönderilmiş
            mini macerasına 2007 senesinde gpye kapora vererek başlayıp, cok uzun surmeden kaporayı yakıp s2000le sonlandırdım .
            ahahahaha

Yorum Yap

Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı göster
              Teşekkürler kanka arabanı istanbulda gördük kanka hayırdır yardım edebileceğimiz birşey var mı ?
              Sğl kardeşim,düşünmen yeterlı eksik olma linki tıklayarak neler yaptırdığıma buradan bakabilirsin

http://www.techturkey.com/forum/gene...ardim-539.html sayfalardan ilerlersın

en sona da özgün yazılım yapacak
              En son düzenleyen NHT39; 29-11-12, 21:07.

Yorum Yap

Abi pm attim bi geri donus yap

Yorum Yap

Nihat artk bi konu ac abi manifold nerden siparis ? TR'den mi aldin
                  1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                  2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                  4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                  5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Masallah aren yazmamisim hic baktim sayfalara ,guzel gunlerde kullan .
                    sigpic

Yorum Yap

Way motor works te manifold var ama tr ye yollamiyor sanirim. Nihat zimparalatmistir belki

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                        Nihat artk bi konu ac abi manifold nerden siparis ? TR'den mi aldin
                        Kekuti sana getirtelim bitane
                        Hem sordunmu Humaga belki getitiriyor?
                        RMW tuned.... is yours?

Yorum Yap

Acacağım canım kardesim araç bı Antalya'ya gelsinde,manifolda gelince Kenan Yusuf usta getirdiler sagolsunlar

Yorum Yap

[QUOTE=Burak;16862]Way motor works te manifold var ama tr ye yollamiyor sanirim. Nihat zimparalatmistir belki
                            Way motorsdaki farklı kardesim onu da araştırdım,gereksi diyebilirim
                            Zimparalatmadim bro jcw manifolda sıfır aldim

Yorum Yap

Aslı Luai tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                              Kekuti sana getirtelim bitane
                              Hem sordunmu Humaga belki getitiriyor?
                              Kanka ben aldim zaten, Miamide suan. Arkadasimin gelmesini bekliorm sadece, aciliyeti yok zaten
                              1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
                              2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]

[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
                              4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
                              5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT] SOLD

Yorum Yap

Aslı Kekuti tarafından gönderilmiş Mesajı göster
                                Kanka ben aldim zaten, Miamide suan. Arkadasimin gelmesini bekliorm sadece, aciliyeti yok zaten
                                İyi günlerde kullan cnm kardesim ben manifoldun devamında islender dp,sonrası komple hks yaptım

Yorum Yap

Hazırlanıyor...
                                X