Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
tamam abi zaten farkettim ondan tekrar yazdım mutlaka yaptıracağım işte kasımı bekliyorum zaten komple yaptırıcam. yaptırmadan senin aracında bi sesini duymayı çok isterim yarın avrupa yakasında olacağım geç saatlere kadar varmı yarın boş zamanın?
kanka egzostumdan çok memnunum ve ciddi performans artışım oldu madem yaptırıcan ön ayak olalım Headrs da yaptır ama öyle 2 3 5 günde bitmez uzun bir tatile gideceğin zaman bırak aracını ve gitmeden önce mutlaka haberim olsun
bu arada kanka inan gözümden kaçmış yoksa hemen cevaplardım bu Alen olacak modu konuşturmazdım haha
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
aren maşallah valla gözüm kalıcak diye korkuyorum kazasız belasız bin abi inş. bide sende komple iskender var dimi? bende yaptırmayı düşünüyorumda yorumlarını almak isterim.
maşallah arencim.Ben de techde takib ediyorum seni baya atraksiyon var sende Şu noslu 106yı fln hep okudum.Bu arada boşsan gel minici buluşmasına perşembe gecesi.Olmadı kerem gelirse onla gel en azından.
bu hafta gelmem zor toplantılar şunlar bunlar biraz zor geçiyo Cuma gecesinede Özgünle bir ayar işimiz var
maşallah arencim.Ben de techde takib ediyorum seni baya atraksiyon var sende Şu noslu 106yı fln hep okudum.Bu arada boşsan gel minici buluşmasına perşembe gecesi.Olmadı kerem gelirse onla gel en azından.
Bir yorum yaz: