Aren maşallah çok iyi.
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
34 emg 42
Çöküş
Bu konu kapatıldı.
X
X
-
Aslı BCS tarafından gönderilmiş Mesajı göstermaşallah kazasız belasız
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAren maşallah çok iyi.
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı göstermaşallah arencim.Ben de techde takib ediyorum seni baya atraksiyon var sende Şu noslu 106yı fln hep okudum.Bu arada boşsan gel minici buluşmasına perşembe gecesi.Olmadı kerem gelirse onla gel en azından.
Aslı NHT39 tarafından gönderilmiş Mesajı gösteryıne bır buluşma bensız --- bıg turbosuzEn son düzenleyen ARENIMO; 08-08-12, 15:48.
Yorum Yap
-
Aslı ARENIMO tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbu hafta gelmem zor toplantılar şunlar bunlar biraz zor geçiyo Cuma gecesinede Özgüle bir ayar işimiz var
Mr. Big turbo artık getir şu çocuğu İstanbula bi görelim için içini yiyor orda yasigpic
Yorum Yap
-
Aslı kaganaydin tarafından gönderilmiş Mesajı gösteraren maşallah valla gözüm kalıcak diye korkuyorum kazasız belasız bin abi inş. bide sende komple iskender var dimi? bende yaptırmayı düşünüyorumda yorumlarını almak isterim.
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı göstersoru buydu
kanka egzostumdan çok memnunum ve ciddi performans artışım oldu madem yaptırıcan ön ayak olalım Headrs da yaptır ama öyle 2 3 5 günde bitmez uzun bir tatile gideceğin zaman bırak aracını ve gitmeden önce mutlaka haberim olsun
bu arada kanka inan gözümden kaçmış yoksa hemen cevaplardım bu Alen olacak modu konuşturmazdım haha
Yorum Yap
Yorum Yap