Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
şu an ne olsa reddetmezdiniz???
Çöküş
X
-
Aslı faith tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOff izmirde herşeye varım. Hadi günübirlik gidelim kumru, söğüş, midye veya boyoz yiyelim gelelim deseniz 5dkya hazır olurum o derece. .
Fatih Şahan
35 FF 198
( bkz: ocağa incir ağacı diken insan modeli )
AZ 4191R56 - 4191
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBakin beyler boyoz demeyin olecem Tamam mi olecem yakinda boyoz diye diye.. Gokhan admin hani getirtcektin!!!!
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hatta sabahtan sicak olarak alma imkanı da mevcut! Bilginize..
Fatih Şahan
35 FF 198
Yorum Yap
-
Aslı faith tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBuarada yillardir istanbulda boyoz bulamamaktan muzdarip bir izmirli olarak geçen hafta Kozyatağı Carrefour unlu mamuller reyonunda bulunca çocuklar gibi sevindim.
Hatta sabahtan sicak olarak alma imkanı da mevcut! Bilginize..
Fatih Şahan
35 FF 198
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterThanx sayin Şahan, degerlendirileceek mutlaka
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Fatih Şahan
35 FF 198
Yorum Yap
-
Aslı faith tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYine de bu izmire organizasyon yapmamıza mani olmamali di mi? Boyoz yerinde daha güzel olsa gerek!
Fatih Şahan
35 FF 198
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGel işi gücü bırakalım izmirde portakal yetistirelim
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen abi gelirim ben portakal işine
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla mı? Alalım bi arazi, yapalım havuzlu bir çiftlik evi takılalım be Gokhanım
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAbi istanbuldan o kadar bıktımki o evin bahçesinde çadırda bile yasarım ben
Yorum Yap
-
Su an derse bir bucuk saat gec kaldim. Hoca gel seni var yazicam dese hayir diyemezdim valla
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildidoayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12
2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13
3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13
4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06
5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13
6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06
7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05
8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap
Yorum Yap