Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
1) [FONT=Palatino Linotype]34 Y 7475 - R56 WhiteSilver CooperS "JCW" SOLD
2) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P[/FONT]
[FONT=Palatino Linotype]3) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" project400! [/FONT]
4) 34 BKS 66 - R58 Cooper S "JCW" SOLD
5) 34 AL 7749 - R52 Cooper S - [FONT=Arial Black]EmreMOR[/FONT]SOLD
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Bana bak Anil efendi, tehlikeli sulardasin bukle saclarina kurban oldugum wishmani "yasemin"le bile paylasmiorum bilgine, bir tek Mei ye gozyumabiliyoruz mecbuuriyetten ona gore carsi pazar karisir
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bana bak Anil efendi, tehlikeli sulardasin bukle saclarina kurban oldugum wishmani "yasemin"le bile paylasmiorum bilgine, bir tek Mei ye gozyumabiliyoruz mecbuuriyetten ona gore carsi pazar karisir
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Uyumus bile yaw baksana hic sesi cikmiyo. Yaslandi artik erkenden yatip uyuyo
YC 505 the yellow swap. all4 VTEC supercharged twinturbo Dyno 300 hp, tek tuşla Lambo bodykit, Ecufast 'in dibi, Sarı şimşek, Nişantaşı güzeli, bebeğim aşkımmm..
Uyandimmmmm! (1,5 saat once) ve gordum.
ACW, ustsuz Mini'ci, Afro Amerikan Siyah Cukulatam (bundan sonra AASC diye anilacaktir) in sahibi gece yarilari beni anmak nedendir ki?
Hala bir whatsapp eklentimiz bile yok. Yazik bize..
Hindistan memleketindeyim, saat farki. Ehh yaslilikta (artik 2 bira yetiyo). Hulyalarimla basbasa kalmaya at kosturmusum dun gece..
Kizdirmayalim NDG yi, tersi kotuymus... Yasemin tam ergen krizinde, aman bir tane yetiyo su aralar.
Sabah sabah ne isterdim? Biri cikip ta gel artik bu isi yapma, sana yeni bir teklifim var. Dese herhalde bu hayati ruhiye ile reddedemezdim.
Yorum Yap