Merhaba, MINI Club TR 'ye Hoş Geldiniz. Yeni konu açabilmek yada var olan konulara yanıt yazabilmek için üyeliğiniz varsa Giriş yapmalı, üyeliğiniz yoksa Kayıt olmalısınız.
Uyandimmmmm! (1,5 saat once) ve gordum.
ACW, ustsuz Mini'ci, Afro Amerikan Siyah Cukulatam (bundan sonra AASC diye anilacaktir) in sahibi gece yarilari beni anmak nedendir ki?
Hala bir whatsapp eklentimiz bile yok. Yazik bize..
Hindistan memleketindeyim, saat farki. Ehh yaslilikta (artik 2 bira yetiyo). Hulyalarimla basbasa kalmaya at kosturmusum dun gece..
Kizdirmayalim NDG yi, tersi kotuymus... Yasemin tam ergen krizinde, aman bir tane yetiyo su aralar.
Sabah sabah ne isterdim? Biri cikip ta gel artik bu isi yapma, sana yeni bir teklifim var. Dese herhalde bu hayati ruhiye ile reddedemezdim.
Bakin beyler boyoz demeyin olecem Tamam mi olecem yakinda boyoz diye diye.. Gokhan admin hani getirtcektin!!!!
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Buarada yillardir istanbulda boyoz bulamamaktan muzdarip bir izmirli olarak geçen hafta Kozyatağı Carrefour unlu mamuller reyonunda bulunca çocuklar gibi sevindim.
Hatta sabahtan sicak olarak alma imkanı da mevcut! Bilginize..
Buarada yillardir istanbulda boyoz bulamamaktan muzdarip bir izmirli olarak geçen hafta Kozyatağı Carrefour unlu mamuller reyonunda bulunca çocuklar gibi sevindim.
Hatta sabahtan sicak olarak alma imkanı da mevcut! Bilginize..
Fatih Şahan
35 FF 198
Thanx sayin Şahan, degerlendirileceek mutlaka
SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Zaten Izmir'in bulusmalarinda ortak nokta Mini'den sonra girtlak degilmidir?
Su an bana Hindistan'in yemekleri ne kadar ekzotik, hele gravy soslu yemeklerine ve chili soslarina hayranim diyecek birisine 'ters' cikismayi reddedemezdim. :-(
Su an derse bir bucuk saat gec kaldim. Hoca gel seni var yazicam dese hayir diyemezdim valla
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
doayen!
1) 34 DOA 29 - R56 Midnight Black JCW '12 2) 34 DOA 29 - R56 Thunder Gray GP2 '13 3) DOAYENS - R56 Midnight Black Cooper S '13 4) 7KVC909 - R53 Astro Black Cooper S '06 5) 34 DOA 06 - R59 Midnight Black Cooper S Roadster '13 6) 34 UT 5348 - R53 Thunder Blue GP '06 7) 34 DOA 06 - R53 Cosmos Black Cooper S '05 8) 34 DOA 90 - R59 White Silver JCW Roadster '14
Yorum Yap