Aslı NDG tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
şu an ne olsa reddetmezdiniz???
Çöküş
X
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUyandigin vakit saat 1.00 pm idi. Ben guzellik uykusuna yatarkene siz kahvaltiya oturmustunuz. Forumda kotu sozler solemek yasaktir ayricana. Fakat ole ilginc kelimeler buluyosun ki bunlara auto forbit yapmak imkansiz. Yahu yazma bole seyler 'pislikyahnisi' de ne, ben iciyom sana mi dokaniyo nedir?
ayrica yattigim saat 5.a.m. uyandigim saat 9a.m. bi on kahvalti yaptim baktim sadu hala uyuyor cay demledim yine yattim 1a.m.de tarafinizdan uyandirildim..
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı GOKHAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterİşe gitmekten sıkıldım olmasa fena olmazdı
ps. zavalli dedigime bakma aslanlar gibin calisyoree parani kazaniooree allah bin bereket versin.. daha daha ferahlara cikasin admin efendi Peeeh!
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Asil Yıldırım
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterMini Cooper Countryman JCW full+full. Bugün değilse yarın benim olacak.
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterVuaaaayyt cok iddiali
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Hakkımızda hayırlısı olsun bakalımsigpic
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterKararımı JCW den yana verdim ama kısa vadeli olacak bişey değil bu tabiki.Zaten olamazda çünkü henüz satışı yok. Ben 1 yıl sonra için şu an düşünüyorum.
Hakkımızda hayırlısı olsun bakalım
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstercm jcw var yahu nasil yok anlamadim
Yorum Yap
Yorum Yap