Aslı Serencebey tarafından gönderilmiş
Mesajı göster
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
şu an ne olsa reddetmezdiniz???
Çöküş
X
-
Burak
Yorum Yap
-
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBebek olsa reddetmem sabaha kadar aglasin isterse
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterBebek olsa reddetmem sabaha kadar aglasin isterse
Yorum Yap
-
Aslı Ozanbalta tarafından gönderilmiş Mesajı gösterValla ben de isterdim bir cocugum olsun ama once anne lazım ona bir tane sanırım ve henuz ben bulamadım onu
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzan sen hiç konusma son resimlerden sonra bana hiç anne deme zaten :P
Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Ozanbalta
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterOzan sen hiç konusma son resimlerden sonra bana hiç anne deme zaten :P
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhahahaahhaaahaha ozan sen baba olmadin mi zaten? kediye ne oldu ?
Kediyi gonderdik, ev bulana kadar bendeydi zaten. Bulduk duzgun bir yer verdik
Sent from my MIELE davlumbaz using Tapatlk yagkokusunuiyiceker v2
Yorum Yap
-
Burak
Alen bir bulusmaya hanom ve bebiside al guzel olur
Yorum Yap
-
Aslı Burak tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAlen bir bulusmaya hanom ve bebiside al guzel olur
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterYakın biryer olursa seve seve getirirm
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterAhaha tutturamıyorsun NDG haftaya ancak nısantası etıler cıvarı olur kayınvalide yırtdısında
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı gösterhaybinlastikizi ya.. neyse ona da tavim yeter ki sen ok gidelim de bre.. somestrdayim ne de olsa hayat baa gozel su ishtiyar wishmande gelse yaa keske..
Sent from my Ericsson GH688 using Tapatalk UHF v2
Yorum Yap
-
Aslı WISHMAN tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHer gece bu saatlerde kesin bir kulagim cinlatiliyor. Bu sefer 'bahtiyar' demek istedi sanirsam?
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap