denız,kum,gunes vs vs ...
Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
şu an ne olsa reddetmezdiniz???
Çöküş
X
-
ONRCN
-
Aslı ALIENLOVE tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSu an cok uzakta olmayı reddetmezdim..sigpic
Yorum Yap
-
Aslı talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterçok uzağa gitme haftasonu buluşma var
Yorum Yap
-
BCS
-
Aslı BCS tarafından gönderilmiş Mesajı gösterbenim yerime biri nxt yapsa arabaya baya memnun olurdum
P.S: Susurluktaki elemanlar artik beni tanidi, on cama su tutuyorlar, baska bisi yapmiyorlar. Yoksa azar isiteceklerini biliyorlar.
Wishman
Yorum Yap
-
h.ata
suan Mikanos ta olsam.Little Venice de herhangı bir kafede kahvemi içsem sonra Kalo Livadi’ye dogru yürüsem tüm gün deniz kum güneş moduna girsem kesinlikle hayır dememmmmm))ama gel görki fabrikadaki dayılarla birazdan üretime geçip üretim ile ilgili testler yapıcam
Yorum Yap
-
h.ata
oo okadar koptunki bizdennnnemekli olucam kibar holdıngten sen daha bılmıosun buraya basladıgımı
Yorum Yap
-
h.ata
kurtuldum kurtuldumşimdi ben otel otel havuz havuz gezıyorum:P walla baskan bılıyosun orda nasıl calıstıgımı orda kalıyodum son zamanlarda kovsalar gıtmem dıyen benbıanda gıdıyorum ben dedım ve herseyı bıraktım cıktım hersey bırkac dakıkada oldu oda anahtarları araba anahtarları sırket hattı vs hepsı masa uzerınd eben taksıde bı ohhhhhhhhhh cektım ki sorma
Yorum Yap
Yorum Yap