Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI olmasaydi ?
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
Guiletta çok kötü bir araba bende alacaktım birmota gittim. Ancak içi göründüğünden çok dar ve boğucu bir araç cam tavan olmasına rağmen, miniye binince oh be dedim ferah ferahAslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGerçekçi konuşmak gerekirse ben Mini alırken 2 alternatifim daha vardı. A1 için 38.000€ gibi bi rakam istediler direk eledim. Alfa Giulietta Verde modeli için ekstra çok ciddi bir indirim yaptılar daha önce 147 ve 159'muz olduğu için 35.000€ el sıkıştık ki babam yakıtı ve standart gücü konusunda tereddütler yaşadı, Miniden de o dönem siyah için beklemenize gerek yok haberi gelince aldık bitti.
Günümüz koşullarında biraz daha kendimi sıkar görsel olarak kesinlikle A200 AMG isterdim.
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Almak istediklerim : Mercedes SLS AMG, G65 AMG, S65 AMG, Mercedes Pagode modeli ve 280 se cabrio, Mini Morris
Aldığım : Mini Cooper
Yorum Yap
-
gonul isterki bi italia ama neyse :/Aslı minislc tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUuu fenaa
sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Neeeyy italiami hayalerimin arabasi ama mini olmasaydi ben classic 1303s felan toplardimAslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstergonul isterki bi italia ama neyse :/
Yorum Yap
-
Ozanbalta -
Sen grileri kaplatirsin 1 sene sonraAslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkes hayalini yazmış yahu hani gidip bu gün alabileceği alternatif gibi düşünmüştüm ben.
O zaman siyah/gri Bugatti Veyron
Yorum Yap
-
Ozanbalta -
Admin gokhan abiyle biz alinabilecekleri yazdik yoksa GTR 34 YADA GTR 35 ABI =O)Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkes hayalini yazmış yahu hani gidip bu gün alabileceği alternatif gibi düşünmüştüm ben.
O zaman siyah/gri Bugatti Veyron
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi
Yorum Yap
-
Evrim Ergin -
Beni tanıyanlar belli oluyorAslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen grileri kaplatirsin 1 sene sonra
Yorum Yap
-
iyidiir iyiAslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterInfiniti fx 37s.gecen platinde vardi.niyet ettim ama satildi. Bundan sonra dusundgm bir arac
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
bursaya gitmistim aa fx30sd idi sanirim ya da 35sd hatirlamioorum yeni kasaydi
sigpic
IT'S TIME
Yorum Yap

Yorum Yap