Duyuru
Çöküş
Henüz duyuru yok
MINI olmasaydi ?
Çöküş
X
-
::lord_sarven::
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterGerçekçi konuşmak gerekirse ben Mini alırken 2 alternatifim daha vardı. A1 için 38.000€ gibi bi rakam istediler direk eledim. Alfa Giulietta Verde modeli için ekstra çok ciddi bir indirim yaptılar daha önce 147 ve 159'muz olduğu için 35.000€ el sıkıştık ki babam yakıtı ve standart gücü konusunda tereddütler yaşadı, Miniden de o dönem siyah için beklemenize gerek yok haberi gelince aldık bitti.
Günümüz koşullarında biraz daha kendimi sıkar görsel olarak kesinlikle A200 AMG isterdim.
Yorum Yap
-
::lord_sarven::
Almak istediklerim : Mercedes SLS AMG, G65 AMG, S65 AMG, Mercedes Pagode modeli ve 280 se cabrio, Mini Morris
Aldığım : Mini Cooper
Yorum Yap
-
Aslı minislc tarafından gönderilmiş Mesajı gösterUuu fenaasigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
-
Aslı NDG tarafından gönderilmiş Mesajı göstergonul isterki bi italia ama neyse :/
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkes hayalini yazmış yahu hani gidip bu gün alabileceği alternatif gibi düşünmüştüm ben.
O zaman siyah/gri Bugatti Veyron
Yorum Yap
-
Ozanbalta
-
Aslı c.A.n tarafından gönderilmiş Mesajı gösterHerkes hayalini yazmış yahu hani gidip bu gün alabileceği alternatif gibi düşünmüştüm ben.
O zaman siyah/gri Bugatti Veyron
Doğan görünümlü Şahin'im den gönderildi
Yorum Yap
-
Evrim Ergin
-
Aslı tutku tarafından gönderilmiş Mesajı gösterSen grileri kaplatirsin 1 sene sonra
Yorum Yap
-
Aslı Talha tarafından gönderilmiş Mesajı gösterInfiniti fx 37s.gecen platinde vardi.niyet ettim ama satildi. Bundan sonra dusundgm bir arac
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
bursaya gitmistim aa fx30sd idi sanirim ya da 35sd hatirlamioorum yeni kasaydisigpic
IT'S TIME
Yorum Yap
Yorum Yap